IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 17.06.2012 17:57

Hehah, kävin eilen varmaa elämäni ekaa kertaa Nokian keskustas. Käytiin kavereiden kans syömässä meksikolaisessa, ku me tultii Ikeasta ostoksilta. Ei ollu lainkaa hullumpi ravintola! Siel oli seinällä taulu, jossa oli chihuahuan kuva ja siinä koiran yläpuolella teksti "Obey the chihuahua!" :D

Yllättävän kivuttomasti se Ikean ympäri käveleminen onnistu, vaik pelkäsin, et mun tulee huono olo ja väsy ja jano ja nälkä ja kaikki. Ja kaiken kukkuraks selvittii alle 200 eurolla, vaikka ostettiin pieni vaatekaappiki. Et ihan hyvin se meni. Olin kyl illalla kotiin päästessä niin väsyny, et olo oli ku humalaisella ja käkätin kaikelle, mitä P sano. Olin niin varma, et oon tänään ihan död, mutta oonkin ollu yllättävän reippaalla tuulella.

P vähän järkkäili työhuonetta ja mä siivosin ja järjestin vessan kaapit (paitsi P:n hyllyt :D) sekä vähän tota meidän eteisessä olevaa lipastoa. Ja keittiön laatikostoa. Oikeestaan olis varmaan tarttenu tässä tarmonpuuskassa lähtee koisun kans ulos, mutta ehkä hän jaksaa odotella viä hetken aikaa lenkille lähtöö. Mun tarttee huilata ny hetki kuitenki!

Nii joo, meil tuli viikolla semmone robottiruohonleikkuri. Kissalapsel on ollu ny puuhaa, ku sitä täytyy pitää aika tarkkaan silmällä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.