IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Nörö!Tiistai 03.04.2007 20:45

Koska kukaan ei suostunu korjaamaan mun wlania, niin nyt sitten viimein vaivauduin kaivamaan verkkojohdon vaatehuoneen ylähyllystä, että pääsin nettiin =) Vielä kun sais selvitettyä, että miks tota langatonta yhteyttä wammattaa.

Tää tän hetkinen järjestelmä ei meinaan kauaa toimi näin, kun johtoa on liikaa ja liian vähän, joten konetta, eikä myöskään adsl-purkkia saa mihinkään järkevään paikkaan (ts. tietokonepöydälle). Ja kun johto kulkee lattialla hyvin näkyvissä, on erittäin todennäköistä, että pikkuinen Elvikseni nakertaa johtoon pikkupikkureikiä. Sit ei oo kellään kivaa.

Joo. Jos olisin tosi, tosi reipas, jaksaisi nöröillä vielä sen verran, että saisin ton wlanin toimimaan, mutta olis tässä nyt muutaki tekemistä. Nii. Enkun suomennostehtävä pitäis tehdä loppuun ja sitten oli jotain muita käännöstehtäviä lisäksi. Tarttis myöskin tiskata ja pestä pyykkiä. Sentään ehdin jo imuroida, kun kotiuduin töistä. Kissat arvosti jälleen. Nykyään ne (ja eniten Elvis) arvostaa mua tuhannesti enemmän, koska imuroin kolme kertaa viikossa =)

Nukuttaiski. Ei ehdi ny.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.