IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 26.06.2012 14:19

Olin eilen oikein älykäs ja aloin perkaa yhtä sellasta laatikkoo, johon on laitettu kaikki maksetut laskut, tärkeet kuitit ja muut tärkeet paperit. Ajattelin, et äkkiä mä ne siitä jotenki lajittelen ja heitän turhat pois. No, kolme tuntii istuin tos olkkarin lattial levittelemäs niitä lappuja. Voin kertoo, et nyt kyllä kolottaa joka paikkaa. Enkä saanu ees urakkaani valmiiks! Täytyy tänään tehdä loppuun.

P puolestaan kävi läpi työhuoneessa olevia lehtiä ja muita tavaroita. Vieläkin toi huone on aika vaiheessa, mutta vastapainoks on vierashuone nyt ojennuksessa ja uus kaappiki siellä kasattuna. Enää puuttuu uus lamppu katosta! Toivottavasti toi työhuonekin tosta pian on järjestyksessä. Sit oiski enää vaatehuone, mutta sillä ei sit enää ookaan niin kiire. Yllättävän näppärästi silti nää hommat on edenny, vaik vähän kerrassaan ollaan tehty. Melkein voiton puolella ollaan :)

Kissalapsella taitaa olla vähä tylsää täällä kotona mun kans. Aamusin se vaeltaa ympäri taloa ja valittaa suureen ääneen. Sit se menee tuolla pitkin seinänvieriä ja raapii nurkkia. Koitan kysellä, mikä auttais ni sit hän tykkää kyllä seurustella, mut kyllästyy siihenki pian. Leikkiminen ei huvita ja ulkonakaan ei jaksa olla kauaa kerrallaan. Mää yritän parhaani, mut hän ny on tommone sit. Kai sitä tarttis viedä remmissä ulos ihmetteleen vaikka tota ruohonleikkuria, mut mitäköhä siitäki tulis? :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.