IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.07.2012 20:05

Hieno tilanne tänää Tiimaris. Käytiin hakees sieltä muutama muovikori ja samalla katoin, et jaa tos onki "Tästä pöydästä -50%" -lappu ja aloin penkoo tyynynpäällisiä. Sitte kiersin sen pöydän toiselle puolelle ja löysin toisenlaisia, nätimpiä tyynynpäällisiä. Ei niissäkään normaalihinta ollu ku 6,99e, mut aattelin, et aina parempi, jos puoleen hintaan saa. Kassalla sit loppusumma kuulosti vähän isolta ja kysyin, et eikös nää tyynyliinat ollu puoleen hintaan, kun ainakin ne siitä alepöydästä löysin.

"Juu ei, kun se pöydän takaosa on niinku meidän varastoa, että nää napilliset tyynyliinat on kyllä ihan normaalihintasena täällä toisessa pöydässä" sanoo myyjä siihen. Ahaa... Kiintoisaa. Totesin sitten, että enpä tosiaan voinut tietää, että se alepöydän takapuolisko on joku VARASTO, koska sitä pöytää vastapäätä oli vielä lisää hyllyjä, joissa oli tavaraa myynnissä + se "varastohylly" oli ihan yhtä pengotun näkönen ku ne muutkin. Sitten myyjä tietäväisenä kertoo, että "Niin kun tässä pöydässä on alennuksessa ne tuotteet, missä on se alelappu". Siinä kohtaa P sitten kysyy, että entäs ne tyynynpäälliset, mitä me ensin katottiin, kun ei niissä mitään alelappua ole - että onko ne nyt sitten puoleen hintaan vai ei? "Siis joo, on kyllä, me ei vaan olla ehditty laittamaan niihin vielä niitä lappuja". Jjjjust. No vaihdetaanpa sitten täyshintaset tyynynpäälliset niihin alennuksessa oleviin. Voi tuskaa ja huokailua.

A. Miten myyjä voi olettaa asiakkaan tietävän, että jonkun pöydän takaosa on jotain heidän omaa varastoaan, kun se on kuitenkin täysin avonainen ja pengottavissa?
B. Ei myyjä voi olettaa, että asiakas tietäisi mitkä tuotteet on oikeasti alennuksessa, jos osassa on alelappu ja osaan "ei ole vielä ehditty laittaa".
C. Myyjä ei saisi vetää hernehiä nokkaan, kun saa ihan asiallista palautetta ja aiheesta.

Oli nii hauska katella P:tä, kun se kiemurteli siinä kassalla ja yritti nieleskellä kaikki nasevat kommentit, mitä se olis halunnu sille myyjälle sanoa. Ulkopuolella se sitten totes, että hukkaan ois nekin jutut menny, ku ei vaikuttanu ihan penaalin terävimmältä kynältä se myyjä :D

Eilen oltiin valokuvaukses. Mä oon niin onnellinen, että se järjesty sit kuitenkin, vaik meinas mennä vähän tiukille. En tiedä, koska saadaan kuvii nähtäville, kun kuvaaja jäi lomille ja läks reissuun, mutta toivon vaan, että ne on hyviä. Otettiin yhteiskuvia ja sitten osassa kuvista olin yksin. Aika hieno fiilis jäi ja kokeiltiin paljon kaikkee erilaista. Tarkotuksena olis ottaa toinen sessio hetipian sitten, kun beebis on syntynyt :)

Tänään oli lääkärikäyntiki ja siel oli kaikki hyvästi. Tyypperö oli suvainnut käänytyä takas oikein päin, että iso jee sille. Nyt ollaanki sit jo niin loppusuoralla, et saadaan käydä tervehtiis neuvolantätiä kerran viikos!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.