IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 01.09.2012 21:39

Vähän ehkä ahistaa, kun tekis mieli ulos ja tekis mieli tehdä kaikenlaista täällä kotonaki, mutta pakko silti vaan enimmäkseen löhötä. Huomaa heti, ku on enemmän jalkeilla. Enää ei ala huimata tai muuta, mut alkaa vaan uuvuttaa tosi nopeesti. P komentaa mua lepäämää joka välis, ja omasta mielestäni en juur muuta tee ku makaan sohvalla. Vähä olin silti onnellinen eilen aamulla, ku jaksoin olla hiukan pidempään pystys: vietettii typyn kans laatuaikaa. Aamutoimien jälkee vähä hierottii vauvaöljyy ja seurusteltiin tuol hoitopöydällä :) Ja viime yönä hän yllätti nukkumalla ensin puolesta yöstä aamuviiteen ja sitte vielä ruuan jälkeen kuudesta kymmeneen!

P tilas meille KitchenAidin vohveliraudan tos kohta pari viikkoo sit. Se on haaveillu siitä jo iät ja ajat. Eilen hän tekasi sillä ekat vohvelit, ku meil oli vieraita käymässä. Aika komioita tuli! Taikinassa oli banaania ja vadelmia. Sit pitäis kokeilla tehdä omenaisii vohveleita, kun meil on viime vuotista omppua vielä pakastimessa. Sit tietty jotai suolasta versioo vois kokeilla kans.

Koira alko eilen illalla ontuu vasenta etujalkaansa. Siinä ei näkyny mitään jälkiä eikä se aristanu sitä painellessa. Yllättäen tollaset tulee aina v-loppuna! Ajateltiin, et seuraillaan vähän tilannetta ja nyt se onki jo tänään kävelly vähän paremmin, mut jos ei huomenna ala olla liki normaali, niin pitää varmaan kysästä päivystyksestä ohjeita tai käydä näytillä. Kissalapsi on kyl onnekseen säästyny ylitsevuotavalta rakastamiselta, kun koira ei oo jaksanu koko aikaa juosta sen perässä :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.