IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Loppu hyvin, kaikki hyvin!Perjantai 05.10.2012 19:09

Mun mekonmetsästys päättyi lopulta paremmin kuin hyvin, niin uskomattomalta kuin se tuntuukin :D Olin käynyt läpi siis jotakuinkin kaikki Porin vaatekaupat: KappAhl, Seppälä, Lindex, H&M, Gina Tricot, Cubus, River, Vila, Ratsula, Casa Ratsula, Vero Moda, Aleksi13, Sokos... Ja viimeisenä oljenkortena kävelin Anttilaan.

Sieltä löyty sitten alerekistä just sopiva kietaisumallinen siisti trikoomekko, joka sattumoisin oli kokoa S, mutta näytti reilulta. Ajattelin, et ihan sama, kokeilen kumminki! Ja sehän oli sopiva ja maksoi tasan 20e :D Riittävän pitkä helma, puolipitkät hihat eikä ollu ees kokonaan musta, vaan yläosa oli sellanen kirjava. En olis halunnu mustaa mekkoon ollenkaan, mut ei sit kauheesti ollu valinnanvaraa. Oli toi vaihtoehto ainakin kustannustehokkaampi kuin sellanen Gantin kullanruskea ihan perusperusperuskietaisumekko, joka maksoi 120e :) Samalla reissulla löysin itelleni iiiihanat oranssit kiilakorolliset tennarit Kookengästä. Oli pakko ostaa!

En malttais odottaa sunnuntaita millään! Ensinnäki odotan jo niin sitä, että saadaan paljastaa typyn nimi, toisekseen sisko tuli tänään Suomeen ja sit kolmanneks mun kaikkia eläimiä inhoava mummu, joka on jyrkästi kieltäytynyt tulemasta meille kylään eläinten takia, on tulossa nyt ristiäisiin. Aiemmin se on suostunu just ja just tulemaan tohon talon kulmalle pihaan, JOS kissat on tarhassa ja koira sisällä. Oli se koirasta huolestunut edelleen, mutta ihanaa, jos hän sen pienen inhotuksen aikoo kestää hyvän asian takia. Ois se mulle ollut tosi kova paikka, jos hän ei olis suostunu tulemaan juhliin ollenkaan. Nyt he tuffan kans näkee meidän kodinkin sit ekaa kertaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.