IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Pieni vaaleanpunainen sai nimen :)Maanantai 08.10.2012 13:58

Juhlat meni oikein hienosti, vaikka siinä alkuun pientä hässäkkää olikin tarjoilujen kanssa. Me kun oltiin silleen perinteisesti pikkusen perässä aikataulusta :D Mutta tilaisuus oli kaikin puolin onnistunut. Pappi oli tosi mukava ja puhui hyvin, tunnelma oli rento. Päivänsankari pysyi ihan rauhallisena kummitädin sylissä, pieni parku pääsi vain siinä kohtaa, kun pää kastui :)

Tarjottavat teki hyvin kauppansa ja mä olin ihan superhyperonnellinen tekemästäni täytekakusta, koska se onnistui ihan huippuhyvin! Ja tein siitä niin ison, että jäi vielä kauhee määrä jämiä itelle :D Samoin porkkanakakkua. Suolasia jäi vähempi, mut niin se taitaa olla, et monesti ne tekee kauppansa makeita paremmin.

---

- Neve or Nieve, variant forms of the given name Niamh
- Neve, Hebrew word for oasis, first word in the name of several settlements in Israel
- Névé, young, granular type of snow which has been partially melted, refrozen and compacted

Niamh (Irish pronunciation: [ˈniːəv], with two syllables) is an Irish language feminine given name meaning "bright" or "radiant". Niav, Neve, Neave, Neeve and Nieve are anglicised and phonetically spelled forms of the name. The Old Irish spelling is Niaṁ.

In Irish mythology, Niamh was a goddess, the daughter of the god of the sea and one of the queens of Tír na nÓg, the land of eternal youth. She was the lover of the poet-hero Oisín.

Neve as a girl's name is a variant of Neva (Latin), and the meaning of Neve is "snow".

:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.