IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.10.2012 19:45

Olin eilen ekaa kertaa elämässäni Perfect Home -sisustuskutsuilla. Kaikille kutsuille munki näköjään täytyy itteni tupata :D No, eniveis, otin tytön mukaan ja mentiin sinne yhres katteleen. Olinki sit ihan positiivisesti yllätynyt, että ei siellä ihan pelkkää krääsää ollut, vaan kaiken sisustustilpehöörin lisäks ihan asiallisen näkösiä astiastoja ja sen semmosiakin, ja hinnat oli ainakin osalla tavaroista hyvinkin kohtuullisia. Mä tilasinkin sieltä sitten sellasen setin, jossa on kolmiosainen tarjoilukulho, jonka koko tais olla 11x35cm ja sitten kolme erillistä pikkukulhoa 11x11cm. Toimituskuluineen 27,90e, et ei silleen kovin paha. Saa nyt sitten talven tullen vaikka glögin kans tarjolle mantelit, rusinat ja suklaata :)

Tänään tartteis käydä äidin ja isän luona kattoos postit ja kastelees kukat, ku ne on Teneriffalla. Ihan hyvään saumaan tuli reissu, kun täällä on näin sateista. Kahen viikon reissusta on kulunu nyt reilu viikko. Mä veikkaan, et sieltä tulee tytölle vino pino tuliaisia...

Heku pääsi tänään lenkillä nuuskuttelemaan lajitovereiden kanssa, kun törmäsin matkalla yhteen tyttöön, jolla oli kaks chihua mukana. Ihan kiva, et joskus tulee noita pikkukoiriakin vastaan, kun useimmiten kaikki on aina jotain isoja ja riehakkaita koiria, joista Heku ei yhtään tykkää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.