IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

:OSunnuntai 21.10.2012 21:53

Vähän toi ipana kasvaa kauheeta kyytii! Aloin eilen yhtäkkii tsekkailee sen vaatekaappii ja totesin, et se pitää käydä kokonaan läpi. Jokusen pinon sai laittaa pois jo pieneks jääneitä vaatteita ja sit kaivaa toiselta hyllyltä vähän isompia tilalle. Ja täytyy sanoo, et tolla lapsella todellakin on vaatteita, alko olla jo vaikeuksii tunkee niitä jotenki järkevästi tonne hyllyille. Kunpa ny ehtis käyttää kaikkia edes kerran :D Ja mä en oo ite oikeesti ostanu ku muutaman vaatteen, muut on tullu äitiyspakkauksesta ja lahjaks. P oli kans tyytyväinen, ku järjestin koko vaatekaapin uusiks, et hänki ny tietää ne pari vaatepinkkaa, mistä voi huoletta ottaa vaatteen (niinku ennen olis ollu jotenki vaikeeta ;)).

Eilen käytiin anoppilas. P kävi vähä jeesailees pihahommis ja sit vaan oleskeltiin. Meil oli vaik mitä muutaki hommaa suunniteltuna eiliselle, mut oltiinki sit koko päivä kyläs! Tänää oliki sit listalla siivoilua, pyykkäilyä, asioiden hoitamista ja haravointia. Mä kävin apteekis, kukkakaupas palauttaas pari astiaa ja sit ravasin Prisman läpi. Vähän nälkäsenä ehkä, niin tuli pikkusen jotain ylimäärästäki mukaan...

Sit mä vähän haaveilen, et pääsisin reenaa viel pilatesta tänää illal. Löysin yhen hyvän olosen videon ens hätää YouTubest. Tekis nii hyvää mun jumittaville selkälihaksille. Ja muutenki! Sitte ku vielä sais jossain vaiheessa syksyy ittensä takas heposen selkään ni ois aika komiaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.