IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Kyläluudat!Maanantai 05.11.2012 18:25

Oltii lauantaina mun vanhempien luona kylässä. Me mentiin typyn kans etukäteen ja P tuli perässä, kun se asenteli kaverin kans meille uusia ulkovaloja (löydettiin Terrasta jotain poistoerän ulkovaloja 35e/kpl, just sellasia, ku oltiin suunniteltu ja noin SIKAHALVALLA). Äiti paisto pihvit ja oli tehny lisäks sienihöystöö, sit oli keitettyy perunaa ja porkkanaa rakuunalla maustettuna. Oli sit niinku niin hyvää!

Eilen P oli SkiExpossa, niin mä lähin typyn kans taas äidin ja isän luo. Me käveltiin isän kans mummulaanki käymään ja vähänkö siellä ilahduttiin, ku oli baby mukana :) Äiti sen sijan lähti kattoo omaa isäänsä sairaalaan. Oli reppana kaatunu siellä vanhainkodissa ja saanu päähänsä kauheen kuhmun ja muutenki loukannu ja ollu sen jälkeen ihan sekava. Aika hälyttävää sinänsä, et sairaalaan passitettiin vasta päivä kaatumisen jälkeen, vaik kuhmu oli tosi iso ja tuffalla on verenohennuslääkityskin...

Siel sairaalassa oli tuffan kans samas huoneessa myös mun äidin ja isän naapuri, semmone Arvo-setä. Se oli ollu siellä jo useemman viikon, kun oli tullu paljon terveysongelmia päällekkäin. Sillä oli ollu omaisia käymässä ja kun ne oli lähteny, niin ei ollu menny kymmentäkään minuuttia, kun hän sit nukku pois. Äiti oli ollu yksin siellä huoneessa nukkuvan tuffan vieressä ja nähny Arvo-sedän viimisen hengenvedon. Oli vähän vaisu tunnelma sitte siinä, kun äiti tuli kotiin. Nyt siitä taloyhtiöstä menee varmaan sitten asunto myyntiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.