IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

\o/Torstai 22.11.2012 18:34

Oon menossa tiistaina PartyLite-kutsuille. Selailin just netissä sitä kuvastoo vähän etukäteen. Siel on taas vaikka mitä nättiä! Mä tosin oon jo parina vuonna ostanu vaan tuoksuöljytäytepakkauksen meidän vessassa olevaan tuoksuöljypulloon. Nyt vaan aattelin, että vois ostaa vaikka uuden pullon vaihtelun vuoks. Niitäkin oli monta erilaista, et on varmaan vaikee valita! Ja jotain joulujuttujaki oli, semmosii joulupallosomisteita, mitä himoitsin viime vuonna jo... Täytyy kattoo, jos yhden raaskis ostaa. Jotain joululahjojaki vois harkita tilaavansa, sikäli mikäli jotain sopivan sorttista löytyy.

Sit lueskelin tos parina päivänä tommost suklaakirjaa, jonka P toi mulle joskus ihan muuten vaan. Se on täynnä suklaa-asiaa: suklaataikina- ja täytereseptejä, leivonnaisreseptejä, konvehtiohjeita ja muuta kivaa friteerattujen Mars-patukoiden ohjeesta lähtien. Ihan hiukan alko sitte tekee mieli suklaata, ku niitä kirjan kuvii katteli. No, ajattelin heti ens töikseni lavvantaina leipasta sitten semmosen banaani-pekaanipähkinäunelmatortun, jonka ohje kirjas oli. P:llä on nimittäin synttärit ja meille tulee pari kaveriaki poikkeemaan :)

O se hyvä, et ton babyn kans kuluu päivät semmosta tahtii, et ei oo ihan kauheesti ylimäärästä aikaa. Tai jos on, niin ei aina uskalla alkaa leipoo, kun ei tiedä kauanko sitä aikaa lopulta on. Tiä mihin ne kaikki kakut ja herkut oikee tunkis!

Tänään kävelylenkillä ollessani sain sentään päätettyä millaset joulukortit haluan tehdä. Enää tarvis käydä vähän tarvikevarastoo täydentämässä ja sit alkaa askarrellapaskarrella, et saa edes jotain valmiiks ennen Rukaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.