IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Dippadiiii.Tiistai 11.12.2012 15:10

Tänään käytiin neuvvolas. Kaikki oli hianosti ja typy oli kasvanu ihan kivasti. Pituus meni nyt pikkusen miinuskäyrän puolelle, mut kai se sitä sopivaa käyrää vielä vähän hakee. Painoo oli tullu ihan hyvin, mut vieläkään ei 6kg ihan menny rikki. Huutamiseks reissu vähän meni, kun tyttö raivostui neuvolantädille siitä, et häntä pideltii. Ei meinannu tyyntyy ollenkaan sen jälkee :D Nyt se nukkuuki sit jo kohta kolmatta tuntia reissun jälkeen. Tänään aletaan maisteleen vähä bataattia, saas nähä mitä siitä tulee...

Rukan matkakin on takana päin ja vähän ankeelta tuntuu. Siellä oli niin mukavaa! Meil meni matkat tosi hienosti ja perilläkin suju hyvin. Ekana päivänä P jäi tytön kans kämpälle, et mä pääsin iltapuolella rinteeseen ja sit kahtena seuraavana päivänä kaveripariskunta vahti tyttöä sen pari-kolme tuntia, kun mä olin pois. Päästiin P:n kans sopivasti kahdestaanki mäkeen :) Tuli uudet suksetkin testattua ja hyvät oli! Rinteet oli oikeestaan tosi hyvässä kunnossa, parina päivänä vaan oli tosi kova tuuli, et se oli heittäny vähän rinteiden yläosista lunta pois niin, et oli jäistä. Mullaki oli kunto aika paljon parempi, ku olin uskaltanu odottaa. Toki sain lihakset ihan kunnolla kipeiks, mutta hyvin jaksoin eniveis. Kattotaan ny, jos tos kevätpuolella viel sais jonku perhereissun tehtyä.



P:n isyyslomapätkä loppuu tänään ja huomenna sit alkaa taas normaali arki. Vois vähitellen alkaa vähä valmistelee joulua, tajusin just, et ei siihen oo oikeesti enää kovinkaan pitkä aika. Piparit on leipomatta ja limput samoin. Taidan tänä vuonna tehdä vaan puolikkaat taikinat, niin pääsee vähän helpommalla, mut saa kuitenki tehä :) Joulukortit pitäs vielä viimeistellä, et ne saa ajoissa postiin. Meil ei o tullu sitä punasta joulukorttikuorta ollenkaan. Tai sit se on menny muun postin mukana johonki hukkaan. Yhyy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.