IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 29.12.2012 17:59

Joulu meni kivasti ja sukuloitiin ihan urakalla. Nepu sai paljon lahjoja ja onkin aika innokkaasti leikkinyt saamillaan leluilla. Vaatetta ja muuta pientä tuli kans. Mut ei hän niiden päälle vielä kauheesti ymmärrä :) Eläimet sai herkkuruokaa ja pikkusen jämiä kinkusta, sekös on ollu hienoa!

Äidin kans on tilanne päällä, koska se on jostain saanut päähänsä, että en anna vauvalle tarpeeksi ruokaa. Voin kertoa, että ihan hiukan ahdistaa ja vedin kyllä jokusen herneen nenään. Kivahdin asiasta takas ja sit sain kasan marttyyriviestejä perään. Eipä se asia siitä sitten miksikään varmaan mee, ihan sama mitä äidille nyt sanoo, se kääntää asiat nurin päin ja on päättänyt omassa päässään, että mä suurin piirtein vihaan sitä. Hienoa.

Kattelin sääennusteita tossa vähän murheellisena. Pelkkää plussaa näyttää melkein viikon huomisesta eteenpäin. Yhyy! Nyt on ollu niin hienoja kelejä, että mä en kyllä killaa, jos alkaa taas sataa vettä. Tossa pari päivää sit, kun kävi pikkusen plussan puolella, olis voinu rakentaa vaikka lumilyhdyn tai jotain, mutta eipä siitä sit pitkää iloa olis ollu, jos kohta lumet häipyy kokonaan.

Onnistuttiin muuten ostaan jouluks kaunein kuusi, mitä meil on ikinä ollu! Kerrankin oli semmonen myyjä, joka ymmärsi, mitä haetaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.