IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Kyl nää päivät vaihtelee.Perjantai 04.01.2013 16:45

Nyt on kaks edellistä päivää menny niin, että baby vetelee sikeitä jo aamupäivällä pari tuntia ja sitten melkein toisen mokoman myöhemmin iltapäivällä tai alkuillasta. Se on ollu ihan jes, et oon saanu itekin otettua päiväunet, kun jostain syystä oon nukkunu huonosti.

No, tänään puoli kolmeen mennessä tyttö on nukkunu vaan puoli tuntia! Eikä siinä mitään, kun se on ollu ihan hyväntuulinen ja leikkiny ja touhannu tossa lattialla, mutta kun korvallaankin näkee, et se on silti ihan väsy ja et jos ei kohta ala nukkua niin sit se alkaa raivota. Meidän molempien onneksi tuli työvoitto ja hän uinahti tossa vartti sitten. Toivotaan nyt, että edes tunnin verran nukkuis. Iltatorkut saa ottaa sit vaunuissa, ku lähretään P:n kans ulos jahka se pääsee työreissustaan kotiin.

Mä oon tänään ollu reipas ja vaihtanu meille kaikille puhtaat lakanat ja pikkusen siistiny kämppää. En varsinaisesti viitti siivota, kun maanantaina just siivosin. Sitä paitsi sunnuntaina viedään kuusi pois ja sen jälkeen pitää kuitenki imuroida. Pyykkei tarvis tänään vielä pestä, mut mä lepäilen ja syön nyt, kun toi pirpana nukkuu.

Kissalapsi pyysi aamupäivällä ulos. Kai se halus kattelee lintuja, ku niitä pyöri tossa pihlajassa. Vähän muuttu ilme myrtyneeks, ku alko sataa jotain lumentapasta ja sit tultiinki aika kiireellä takas sisälle. Mut sai hän sentää pienen happihypyn! Koira karkas aamulla taas naapurin puolelle. Se kans ehtii.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.