IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

:)(:Perjantai 01.02.2013 11:40

Vois sitä aamua hullumminkin viettää! Aamupuuro lautasella ja kattelen keittiön ikkunasta, kun tossa meidän pihlajassa kuhisee lintuja ruokailemassa :) Nepu onkin jo ekoilla päiväunillaan. Toisaalta, hän heräs jo seiskan pintaan. Me noustiin ylös vasta vähän ennen kahdeksaa, mutta hän katteli mobilea innoissaan ja touhusi kaikenlaista siellä sängyssään, sit tehtiin kaikki aamutoimet vielä päälle. Kai sitä sit alkaaki väsyttää, kun popsii kauheen lautasellisen puuroa aamupalaks.

Mulla olis tänään ohjelmassa lakanoiden vaihto. Oon yleensä tehny sen heti aamulla, mut tänään vähän poikkes aikataulut normaalista. Kunhan toi pieni tuolta herää, niin pääsen kerään lakanat pois sängyistä ja tuulettamaan tyynyt ja peitot. Pyyhkeet menee kans vaihtoon tänään. Muuten ei tarviikaan siivota, kun se tehtiin jo aiemmin tällä viikolla. Ihan kiva, viikonloppuna ei mitään semmosta hommaa :) Sit iltapäivällä mennään hakemaan P töistä ja lähdetään yhdessä kauppaan.

Huomenna P varmaan lähteekin jonnekin suksimaan, kun pari edellistä viikonloppua meni ohi siks, et eka se oli ite kipee ja sit mä olin kipee. Mä varmaan sitten lähden jonnekin kyläilykierrokselle. Tai jotain. Sunnuntaina olis vauvakirkko!

Eilen tapahtu jotain aika hämmentävää. Mun mummu soitti mulle ja kysy, että mitä kuuluu! Se on oikeesti ihmeellistä. Ei mun tai meidän asiat oo häntä ennen kiinnostanu kovinkaan paljoa. Tai jos onkin, niin ei hän silti koskaan oo oikein mitään kyselly. Muistan muutamiakin kertoja, kun oon ollu meidän perheestä ainoa, joka on jossain mummun tai tuffan synttärikahvilla käyny ja multa on kyselty ehkä vähän siskon kuulumisia tai jotain. Mut ei koskaan omia. Olin ehkä aika otettu ja kiitin kovasti soitosta :) Ehkäpä mummua harmitti, kun ei nähty viime sunnuntaina sukulaislapsen synttäreillä. Me ei uskallettu lähteä sinne, koska mulla oli just ollu mahatautia ja kuumetta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.