IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Mulla on niin mainio työpaikka!Tiistai 30.04.2013 14:01

Mietittiin tossa näitä mun lomakuvioita, kun vanhempainvapaa loppuu ens kuussa. Mulla on kaks kesälomaa ja yks talviloma pitämättä. Lomarahoista on usein saanu osan lomana. MUTTA: mä saan pitää kaikki lomarahat lomana (sillä ehdolla, että pidän talviloman joskus myöhemmin) ja kaiken kukkuraksi putkeen kesälomien päälle, vaikka pääsääntösesti lomarahalomat saa käyttää vasta kesälomakauden ulkopuolella.

Eli tällä järjestelyllä voin olla Nepun kans kotona niin pitkään, et MELKEIN keritään juhlii 1-vuotiskekkerit ennen ku palaan töihin. Katotaan nyt sitten, miltä syssymmällä tuntuu - kutsuuko ehkä hoitovapaa vai meenkö sit ihan tosissani töihin. Tuntuu niin kovin kaukaselta ja vieraalta ajatukselta, vaikka oon täs pitkin mammalomaa vieraillu toimistollaki moikkaamassa työkavereita.

Mä luulin, että kaipaisin töihin, mut en mä kyllä kaipaa! Siis viihdyn työssäni ja työpaikassani paremmin ku hyvin, mutta en kaipaa sitä 8-16 -rytmiä ollenkaan. Tai sitä, et joka aamu on lähdettävä sinne työpaikalle. Kyllä mä nytkin aamuisin herään suht ajoissa ja koko päivä on täynnä kaikenlaista hommaa, mut ei me olla niin sidoksissa mihinkään, etteikö voitais tytön kans mennä ja tulla miten tykätään. Oisko nyt hyvä sauma perustaa se kissahoitola, niin voisin tehdä töitä kotona?

Kävin sunnuntaina kaupassa ja ostin paljon ruokatarviketta tarkotuksenani tehdä Nepulle ruokia pakkaseen. Tähän asti meil on ollu systeeminä kasvissoseet pusseihin pakastettuna ja lihat foliopaketeissa annoskokoina, ja niitä on sit voinu yhdistellä oman makunsa mukaan ja lisätä joukkoon esim. riisiä tai makaronia. No, eilen sitten tehtiin lohi- sekä jauheliharisottoa. Tein samalla meille aikuisille vähän uunilohta ja jauhelihakastiketta. Melkein 3h siinä kaikkineen vierähti ja Nepu istu apukokkina tos työtason vieressä syöttötuolilla ja imeskeli silikonista voitelusutia (kivasti kuola lensi, kun vähän huiskutti sitä sutia). Illalla P teki sit vielä omenalla maustettua possua. Nyt on kuulkaa sit babylle ruakaa pakkases!

Mä olin niin poikki sen kaiken touhaamisen jälkeen, joten jäi vapulle suunniteltu porkkanakakku leipomatta. Ei sillä muuten niin väliä, mut se on aina parhaimmillaan vasta pari päivää leipomisesta, niin mielelläni olisin tehny sen ajoissa. Mut me leivotaan sitte tänään, kunhan ollaan lounas syöty!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.