IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Juhlat juhlittu!Sunnuntai 25.08.2013 00:19

Päivänsankari oli niin reipas. Hän heräs päiväunilta puol tuntii ennen ku vieraita alko saapua. Hän tervehti kaikki ja jakso availla lahjoja ja leikkiä niillä. Sit puhallettiin kakusta kynttilä ja hän sai maistaa kakkua. Ja taas leikittiin ja availtiin pari pakettia. Lahjaks Nepu sai vähän vaatetta ja sit jos jonkinlaista lelua, ja värikynätkin :)

Vieraiden lähdettyä mentiin vielä "pihahommiin" eli järjesteleen soraa, repimään mun kesäkukkia, kiipeilemään terassin portailla ja syömään maahan pudonneita omppuja. Nepu sammui kuin nappia painamalla reilu puol tuntia sitten.

Tarjottavat maistu ja kaikkee oli riittävästi, hiukan jäi joka laatuu yli, mut ei nyt ihan hullusti sentään. Olin tehny siis suolapaloiks kesäkurpitsa-purjopiirasta ja koskenlaskijan juustopaistosta, makeena syömisenä oli täytekakun lisäks sitruunapiirasta ja kermavaahtoa, kookospikkuleipiä (kaikki edellämainitut Kinuskikissan resepteillä) sekä suklaakarkkeja.

Onnellisin olin kyllä siitä täydellisesti onnistuneesta täytekakusta, ja niin oli päivänsankarikin. Hän oli kakun koristeena olleesta kissasta niin mielissään, että hoki monen monta kertaa "khhi, khhhi" <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.