IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Uh huh huhKeskiviikko 18.09.2013 12:02

Ratsastin eilen 2h peräkkäin. Miten meniki paikat siitä niin jumiin! Teki vikat rappuset tiukkaa tänään aamulla töihin tulles ja alaselkä on aivan juntturassa. Oikeestaan vähän joka paikkaa kolottaa. Voin vaan kuvitella, miltä tuntuu huomenna.

Mä tilasin Zalandolta muutaman lompakon testiin. En malttas orottaa, et ne tulee. Mun vanha lompakko alkaa repsottaa niin kauheesti, et tekee mieli päästää se eläkkeelle :) Oon oikeestaan jo aika pitkään koittanu etsiä sille seuraajaa. En vaan oo varma onks mahdollista löytää jostain yhtä hyvää tilalle. Toi on riittävän suuri, siinä on paljon taskuja ja lokeroita. Löysin sen joskus Mannerlaukun jostain alennusmyynnistä. Se on palvellu hyvi. Ja palvelee jatkossakin, jos en kelpuuta yhtäkään noista kokeiluun tilaamistani lompakoista.

Sit mul on käynnissä projekti Lapselle kurahousut. Osta nyt sitte semmoset, kun koot alkaa jostain 98-senttisistä ja meidän ipanalle on 74-senttisetkin vielä reiluja. Nicky&Nellyyn en haluais enää mennä, kun se tun myyjä haluaa myydä mulle aina vaan HAALAREITA, vaikka yrittäisin ostaa mitä.

"Haluaisin ulkoilupuvun."
"No meil olis näit haalareita, ne on kyllä parhaimmat ulkoiluun."
"Juu, mutta mä haluaisin housut ja takin (syystä, että oli vielä lämpimiä kelejä ja henkselihaalarin/housujen kans ei paahtuis kuoliaaks)."
"Kokeilkaa ny näitä haalareita."
"..."

"Onko teillä fleecepaitoja?"
"Tässä olis tämmösii fleecehaalareita."
"En oikeestaan tarvis haalaria, vaan paita riittäis."
"Sit olis tällasii villahaalareita."
"Pelkkää paitaa kaipaisin kuitenkin."
"Ei oo kuule vielä kaikki syksyn vaatteet tullu, oot vähän turhan aikasin liikkeellä."
"..."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.