IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Ostoksilla, juu.Perjantai 18.10.2013 17:18

Tilasin yhest nettikaupasta itelleni uudet chapsit, ratsarit ja hanskat. Melkein kuukausi sitte. Olin aiemmin tilannu samasta kaupasta kypärän ja kaikki meni hienosti. Siis. Tilasin, maksoin luottokortilla ja jäin odottelee. Parin päivän päästä tuli viesti, että haluamani värisiä hanskoja ei oo, et käykö joku muu väri. Vastasin tähän, että väri x, kiitos.

Sit sen jälkeen ei enää kuulunu mistään mitään. Toissapäivänä laitoin sähköpostia perään ja eilen soitin. Halusin varmistaa, etten oo missannu jotain viestejä ollessani reissussa, et jos ei oo vaikka tekstari tullut perille.

"Joo siis näitä housuja ei oo enää saatavilla lainkaan. Hanskoihin on merkitty toi toinen väri... ja noista chapseista on vaan kysymysmerkkejä, kun ei oo missään kuormassa vielä tullu. Pitääkin alkaa selvittää tarkemmin". Kiitin tiedoista ja sanoin, et housuilla en ees pidä välii, mut ne chapsit kyl tarvisin mielellään nopeesti.

Sain viestin, että chapsejakaan ei oo enää lainkaan saatavilla. Et jos antasin tilinumeron rahojen palautusta varten. Peruin sitte tilauksesta ne hanskatkin, en viitti niin pientä asiaa erikseen tilata ja pyysin samalla, et jos voisivat hyvittää suoraan kortille sen summan, kun sieltä maksoin. Ei käy kuulemma. Huoh. No ei sitte. Annoin kiltisti tilinumeron, ja lisäksi palautteen, että olis kiva jossain ilmottaa se, että kortille hyvittäminen ei lainkaan onnistu. Ite vaan suosin usein luottokorttimaksuja, kun sit on luottokunnan asia, jos jotain hämminkejä tulee.

No, löysin sitte toisesta nettikaupasta PINKIT ratsarit ja toisenlaiset chapsit, toivottavasti saan ne pian. Vanhat chapsit on niin hajoomassa, et tarttis saada äkkii.

Kävin lisäks työkaverin kans Intersportissa aamusti, ku siel olis ollu Peakin huppareita ales. Ihmiset oli niiiin sekasin. Sinne ne juoksi hyllyjen väliin ja rupes kahmiin huppareita sylikaupalla ja sit vasta kattoon, et saiko saaliiks jotain, mitä vois oikeesti ostaakin. Ei tartte toiste mennä, pitää kytätä sopivii halvennuksii josain muualla :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.