IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Isi kotona!Maanantai 11.11.2013 11:48

Ja kuviot sekasi. Se on se perus kotiutumisvitutus. Siis niin kiva ku se onkin, että toinen tulee reissusta takasin, niin oikeesti muutama päivä ahistaa ja kestää tottua siihen, et se ihminen on taas mukana arjessa. Just on päässy hyvään rytmiin itekseen ja tytönkin kanssa, kaikki sujuu hienosti ja reissulaisen kotiuduttua pitää taas uudestaan löytää sopiva systeemi. Se on kyl jotenki jännää, että asiat tuntuu niin hankalilta, vaikka sitä arkee eletään ihan samalla tavalla ku ennen sitä reissuakin. Siitä huolimatta jotenki vaikee tottua siihen, että tehdään taas "erilailla" ku tytön kans kahdestaan ollessa.

Meil oli rauhallinen isänpäivä. P kärsi vähän jetlagista ja oli tosi väsyny. Hän sai lahjaks valokuvakirjan, joka oli täynnä kuvia hänestä ja Nepusta. Ja kyljessä tuli kortti, jota Nepu oli vähän värittäny väriliiduilla ja johon hän oli liimannut monen monta koira- ja sydäntarraa. En leiponu kakkua, en yksinkertasesti ehtiny. Enkä ois viittiny. Mutta aamulla tekasin nopeesti kookoskeksejä, et oli sit jotain makeeta kahvin kanssa.

Iltapuolella me käytiin Nepun kans tervehtimässä mun isää ja tuffaa, P jäi kotiin huilaamaan ja purkamaan matkalaukkuja. Siinä se päivä sit meniki. Ens viikonloppuna poiketaan sitte P:n isän luona, oikein ajan kans.

Nepu sai tuliaisiks kasan vaatetta ja pari pehmolelua. Hello Kitty oli ihan ykkönen! Vein sen eilen illalla Nepun sänkyyn jalkopäähän istumaan ja aamulla oli ilo ylimmillään, kun se löyty sieltä :) Se lähti tietty Nepun kans mummille hoitoonkin. Mä sain tuliaisiks pinkit Converset (ihan yllärinä!), hauskat kissasukat ja Oakleyn Miss Conduct Squared -arskat. Ne oli ihan huiput, tarpeeks tummat linssit mun valoherkille silmilleni ja PINKIT sangat! Nii ja kentältä sain rasian Godiva-suklaakonvehteja. Oli hassua saada kasa tuliaisia just isänpäivänä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.