IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Kotona ollaanMaanantai 09.12.2013 12:55

Olihan reissu. Harmittaa aivan sikana, että oltiin Nepun kans kipeinä suurin osa ajasta. Kelit olis ollu niin mahtavat pulkkamäkeä ja muuta vastaavaa ajatellen, mut eipä sitten voitu kauheesti ulkoilla, kun Nepu oli lenssusena aika väsynyt. Ja niin olin mäkin. Kirsikkana kakun päällä heräsin perjantaiaamuna sit ihan järkyttävään hartian/yläselän jumiin enkä meinannut päästä sängystä ylös. Piti siinä pari kyyneltä tirauttaa, kun yritin äheltää itseäni pystyyn. Ei auttanu Voltaren eikä 1500mg Panadolia, enkä ollu edes ottanu niitä tukevampia lääkkeitäni mukaan, kun ajattelin, ettei mulle mitää jumeja tule. Sit saatiin onneks puhelinresepti ja puoliso lähti Kuusamoon apteekkiin. Hohhoijaa.

No, pääsin kuitenkin suksille perjantai-iltana ja lauantaina aamulla. Nepu pääsi "pulkkamäkeen" kans perjantaina ja lauantaina, muina päivinä vaan vedin häntä pulkas ja käytiin vähän leikkipuistossa. Lauantai-iltana pulkalla laskemisen jälkeen hän marssi ympyrää siinä Rukan kävelykylän jäädytetyllä lammella, kävi tutkimassa frisbeegolf-koreja ja söi lunta. Oli ilmeisen hauskaa. Säät oli tosiaan kivat, mutta aika tuulista oli kuitenkin. Lämpötila oli siinä -10 asteen molemmin puolin ja luntakin satoi jonkun verran.

Matkat suju ihan kivasti. Kotoa lähtiessä tosin oli tilanteita ja oltiin sitte reilulla tunnilla myöhässä aikataulusta, kun vuokrabussin sivuovi oli jäässä eikä auennut. Piti sitte pakata takaluukun kautta sekä ihmiset että kamat. Kierrettiin Käyttöauton kautta eikä sielläkään voitu asialle oikein mitään tehdä. Lähdettiin vaan ajaan ja toivottiin, et se ovi sitte aukee jossain kohtaa, kun auto on lämmenny enemmän. Vaasassa sit aukes. Olis ollu tosi lystiä purkaa kahdeksan ihmisen kamat sieltä takakontista, et oltais päästy autosta ulos ja taas takas sisään.

Kissat oli onnellisia, kun tultiin kotiin. Vaik Nepun innokkuus kyllä vähän ärsytti niitä eka, jännä! Koira haetaan kotiin tänään töiden jälkeen. Saas nähdä pitääks tiukentaa laihista :D

Yritin tehdä reissus jouluostoksia, mut ei löytyny mitään kivaa lahjaks kelpaavaa tavaraa. Asteessa oli valikoima vähän jotenki entistä huonompi eikä Riipiseltäkään löytyny oikein mitään. Nepulle ostettiin Hello Kitty -Buffi. Pahvi oli hienompi kuin itse huivi. Mä ostin pipon, jota oon pitkään himoinnut ja Kari Traan pitkäpunttiset välihousut ulkoiluun, kun nykyset Odlot on jääny ratsastuskäyttöön. Olisin ostanu toisen Kari Traan fleecekaulurin itelleni, mut niitä ei enää ollu myynnissä.

Mun Kari Traa -pakettiki tuli Norjasta vihdoin. Piti tehdä tullaus netissä. Oli seki homma! Piti jonottaa hetken aikaa puhelimessa, että sain tullinimikkeen heijastinliiville, kun yllättäen sitä ei löytyny yleisimpien tavaroiden joukosta. Täti puhelimessa kyseli, että onko se miesten vai naisten liivi ja onko se jotain muuta materiaalia kuin neulosta (siis sellaista kuin mitä t-paidat yms. yleensä on) ja millasta materiaalia se sit on, onko ohutta vai paksua materiaalia ja mihin käyttöön tarkotettu. Oli vähän vaikee sanoo tarkemmin tosta materiaalista, ku en oo tuotetta saanu pidellä käsissä eikä nettisivulla puhuta asiasta mitään... T-paidoille löyty nimikkeet helposti. Tulipahan ny sekin sitte kokeiltua, että sieltä kaupasta tilaaminen sujuu ihan jees. Että jos jotain vaatetta joskus tarvii eikä Suomesta saa. No eihän täält juur muuta saakaan kuin niitä urheiluvaatteita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.