IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 19.12.2013 18:24

Leivoin kaks pikkuruista joululimppua. Tai no, ei ne vielä ihan valmiita ole, odottelevat tossa uuniin pääsyä. Tein puolikkaan taikinan, kuten viime vuonnakin, ettei tartte viä maaliskuussakin syödä joululimppua. Taisin viimeks tehdä yhden limpun, nyt tein kaks.

Me tilattii muovinen joulukuusi täks jouluks. Valkonen. Oon taistellu tekokuusen tuloa vastaan jo monta vuotta, nyt sitte taivuin. Aattelin, et ehkä se muovinen kestää Nepun käsittelyä aitoa paremmin. Mut jos kerta on feikki ni saa sitte näyttääkin siltä! Tarttis vaan hakea se vielä postista. Toivottavasti se on hyvä! Kissalasta varmaan harmittaa, kun se ei voi enää käydä juomassa kuusenjalasta.

Me käytiin Nepun kans Prismassa. Sattu niin raivostuttavat kärryt kohdalle, et voi moro. Ne ei kääntyny, ku oisin halunnu ja toisaalt ne yhtäkkii lähti viistään vaan johonkin sivulle. Me löydettiin halpoja koristepalloja kuuseen sekä kivat edulliset valosarjat ikkunaan - tai johonkin. Edellisistä imuri söi johdot poikki. Kotona vast tajusin, et ne valosarjat on paristokäyttöset. Mutta toisaalta kivempi ehkä niin, ei tarvii etsiä vapaita pistokkeita tai tuskailla lattialla lojuvien johtojen kans.

Nyt kävi kutsuhuuto makkarista, piäni tyttöni on hereillä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.