IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

:)(:Tiistai 31.12.2013 16:19

Käytiin eilen illalla tutustumassa Nepun uuteen hoitopaikkaan. Hänt jännitti aluks kauheesti ja roikku vaan isin puntissa kiinni. Mutta kun hän näki akvaariokalat niin johan silmät kirkastu. Ja hirvee riemu, kun kulman takaa käveli esiin kissa! Ja toinenkin! Koirakin siellä oli. Ja jyrsijöitä. Epäilen, että Nepu viihtyy siellä paikassa hyvin. Heti pian tulee toinenkin lapsi sitte, niin on oman ikästä seuraa. Perheen omat tytöt oli jo kouluikäsiä, mutta innoissaan siitä, että taloon tulee pieniä lapsia hoitoon.

Eilen Nepu puhu mummun kans puhelimessa. Se oli niin hienoa, että ei se meinannu päästä siitä yli millään. Koko illan ihan kesken leikkienkin hän alko hokee "mummmmmu, mummmmu!", melkein jalkaa polkien ja pontevasti nyökyttäen. Kauhee selitys. Hän on ihana <3

Mä oon ollu jotenki ihan superlaiska uuden vuoden juhlimisen suhteen tänä vuonna. Edellisinä vuosina ollaan vallan kutsuttu porukkaa kylään. Nyt en oo jaksanu. Samoilla fiiliksillä jouluki silti meni, ei jotenkaan saanu vaan itestään irti. Ja mitä sen silti väliä on. Tänään taidetaan vähän syödä raclettee vaan perheen kesken ja ehkä katotaan parit ilotulitukset :) Tai mistä sitä tietää, jos meil joku poikkeeki!

Hyvää uutta vuotta sit vaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.