IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Onks tää joku kirous?Tiistai 07.01.2014 14:48

Eilen piti lähtee ajaan Tampereen Ikeaan niin kas, kun oli Passatista takarengas puhki. Viimeks pari vuotta sitten samasesta autosta ratkes rengas jossain Kullaan kohdilla juurikin Tampereelle ajaessa. Tällä kertaa rengasrikkoon syynä oli siinä meidän lähellä ollut routavaurio tiessä, osuttiin siihen sunnuntai-iltana kylästä kotiin ajaessa. Tärähti kyllä ihan kunnolla, mut ei silti uskottu, että jotain hajonnu olis. No, katotaan onnistutaanko saamaan renkaanvaihdosta aiheutuneet kulut kaupungilta takas, oli nimittäin sen kokonen reikä siinä tiessä. Pimeessä ei vaan kunnolla näkyny.

Päästiin Ikeaan sit laina-autolla, mut ei meidän ostoslistan kamat sinne mahtunu. Nokialla asuva ystävä sitten lupautu Ikea-taksiksi ja kuskas meidän ostokset meille kotiin. Nyt enää tarttis purkaa pakkaukset ja koota ne kamat. Olis vaatekaappi ja hyllykkö Nepulle ja säilytysjärjestelmää kuistille.

Nepu sai myös uuden maton huoneeseensa. Se oli sit niin hieno, kun se laitettiin lattialle, et P ei saanut istua siinä päällä lainkaan. Nepu närkästy heti ja alko töniä P:tä pois matolta. Aamulla hän hörisi riemusta, ku matto oli lattialla edelleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.