IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Oho, ihan ku maanantaiMaanantai 13.01.2014 12:36

Mun pitäis opiskella. Yllättäen vaan Ibarin Learner Portaalissa on joku käyttökatko eikä sinne pääse. Muuta tekemistä ei oikein oo. Ärsyttävän hiljasta ja turhauttavaa.

Koko perhe nukku viime yönä huonosti. Nepu heräs siinä kolmen aikaan, en tiedä miks, ja höpisi sängyssään pitkät pätkät ja ihmetteli talon ohi ajavaa lumiauraa. Nyt on muutama yö menny melko levottomis merkeissä, ehkä Nepu tekee hampaita, vaik se ei kitisekään. Ois kiva saada yks yö nukuttua oikeesti kunnolla. Niin kirpasi taas aamulla, ku piti pieni herättää pukemaan ku tiesi, et varmaan on väsy valvomisen jäljiltä.

Omia unia tietty saattais auttaa se, et Nepu nukkuis omassa huoneessaan. Mut siellä on vielä muutostyöt kesken ja nyt on muutenki huono hetki häntä siirtää, kun toi hoitopaikkajuttu on vielä niin uus ja iso muutos. Ois kai sen siirron aiemmin voinu tehdä, mutta ku toisaalta tiedän, et mähän se sitte siellä toisessaki huoneessa yöllä käyn, jos tarve vaatii. Ei P varmaan herää mihinkään ääniin tai itkuhäläriin, tai jos herää, se ei nouse, koska "ei se näe pimeessä mitään niin on helpompaa, jos mä nousen" :D Jep. Mies. Onneks tavallisesti ei tartte nousta joka yö tai monta kertaa yössä.

Eilen koottiin Ikea-kamaa. Hienoo hommaa ja Nepu avusti ruuvimeisselin kans kauheella innolla. Vielä ei tullu valmista, mutta sinne päin. Enää pitäs kuisti raivata, että uudet kalusteet mahtus sinne. Sit pitäs raivata työhuonetta, että saadaan Nepun vanha hylly väliaikaissäilytykseen sinne ennen ku se viedään varastoon. 10 vuotta sisätilois palvellu 4x4 Expedit pääsee seuraavaks varastoon säilytyslokerikoks. Sit divaani siirtynee työhuoneesta olkkariin kans. Oikein kunnon mööpelivalssia taas, upeeta ja mahtavaa.

Olispa sillai rahaa, et sais kerralla räjäytettyä ton kämpän kuntoon. Mut ei nyt oo, eikä aina oo oikein aikaakaan, niin puolet hommista vaan roikkuu. Ei me olla ku jokunen vuosi yritetty sitä vaatehuonettaki saada kuntoon. Ei oo valmis vielä, ei. Ja tehtävien hommien lista se vaan kasvaa! Khh kaipaa muutoksia, pitäs ja "pitäs" ostaa kuivuri ja saada sille paikka, maalata seinät ja vähän päivittää (eli maalata, vaihtaa vetimet) ovia. Ja järjestää muutenkin niin, että sen paremmin lapsi ku koirakaan ei tulevaisuudes pääse käsiks kissojen ruokiin tai hiekkalaatikkoon (Nepuhan kiipee suvereenisti jo sen portin yli). Kuistin seinistä halutaan hävittää paneloinnit ja levyttää ne uusiks, ja sit tietty tapetoida. Ikkunalaudat vaihtoon. Verholaudat vaihtoon. Kattovalot vaihtoon, se halogeenien muuntaja sirisee ja asennus on muutenki just sen näkönen, että joku on itte tehny ja säästäny. Ledi-kohdevaloi raaskis joskus ehkä pitää päälläki, ku ne syö murto-osan sähköö.

Pesuhuoneeseen on sentään tulos uus hylly viimein, kunhan P sais puutavaran tilatuks vaan. Ja lasiseinää, et sais sellasen "kuivattelutilan" sinne. Kyl me ny tykättäs laittaa sielt seinät ja lattiatkin uusiks, ja kattokin, ja koko sauna. Koska ne laatat on kauheet ja lattioiden kaadot aivan prseellään ja ne pitäis saada korjattua. Mutta ei ny just mahdu budjettiin. Ainaha sitä haaveilla saa!

Ai nii, mä tein eilen intialaista banaanikanaa. Kattilast vähän maistoin niin ei se huonoo ollu. Tänään saan lounaalla syödä koko lautasellisen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.