IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Eka etäpäivä ikinä!Keskiviikko 15.01.2014 11:18

Tänään. Tuumasin, että mitä mä toimistolla kökin, kun voin opiskella kotonaki. Muita hommia ei nyt just oo, on melkein helpompiki lukee kotona ku avokonttorissa. Saan tehtyy täyden työpäivän, vaik pitää lopetella jo ennen klo 16, koska pitää mennä allekirjottaan Nepun hoitosopimus.

Eilen oli aika rapsakka ratsastuskeli. Maneesissakin. Mut mukavasti lämpes kuitenkin, ku otti semmosen 10min hölkkäpyrähdyksen ennen hevosen selkään kiipeemistä. Heppa kyllä siinä vieressä kävellessään katto, et mitä ihmettä tapahtuu ja miks sä juokset. Oikein huomas, et yhtäkkiä veri alko kiertää sormis ja varpais. Hepal jääty turpakarvat.

Kaveri vinkkas mulle jotai Kunto Plussan 250kcal ruokaohjeita. Mä kokeilin just aamiaiseks ihan sikahyvää "hedelmäsalaattia". Palotellaan lautaselle pieni omppu ja appelsiini (mul kyl sattu olee iso klementiini), sit desi kreikkalaista jogurttia ja kaks saksanpähkinää rouhittuna. NAM! Eilen söin iltapalaks avokadoa ja raejuustoa mustapippurilla maustettuna. Tosi hyvää oli seki. Mainiota vaihtelua ainaiselle leivälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.