IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Puolison kanssa kaupassa...Perjantai 17.01.2014 18:01

Mentiin tohon S-Market Herkkuun. Mä sanoin, et käyn hakee shampoon ja hoitoaineen siitä Sokoksen puolelta, annoin ostoslistan P:lle ja se lähti ruokaostoksille. Muutaman minuutin päästä löysin sen harhailemasta hedelmä- ja vihannesosastolla ja sit se ilmotti mulle, et "Mul on vasta tää kurkku".

Ihmettelin, et eikö se enempää ehtiny. No, kun "Sun ostoslistas on epäselvä. Tässä lukee sipuli, mut en mä tienny tarkottaaks se punasipulia, keltasta sipulia vai jotain muuta sipulia. Ja täs lukee paprika, enkä tienny pitääkö ottaa tavallista vai suippoo". Minä siinä vieressä lasken hiljaa mielessäni kymmeneen ja mietin, että miksei se vaan ottanu semmosta mitä meillä YLEENSÄ on. Ja mitä välii onks tavallinen vai suippo paprika?! Loppureissun mä sitte pidin ostoslistaa ja luettelin P:lle, mitä sen pitää hakea ja mistä, samalla keräten itekin tavaraa koriin.

Tossa sitte kaupasta päästyä tajusin, että yks ruoka-aine jäi ostamatta. P siihen vaan "Nii-i, ei ollu listassa". Juu, ei ollu, vahingossa unohtu. Mä kirjotin sitä listaa ja mietin tulevien päivien ruokalistoja varmaan kolme varttii ja siitä liki 40 asian listasta, hups vaan, jäi puuttumaan yks. YHYY.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.