IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

List 10 albums...Keskiviikko 29.01.2014 12:25

...that have stayed with you in some way. Don't take more than a few minutes and don't think too hard - they don't have to be the "right" or "great" works, just the ones that have touched you.

1. Jamiroquai - Travelling without moving
2. Röyksopp - Melody AM
3. Jamie Cullum - Catching Tales
4. YUP - Leppymättömät
5. Soul Captain Band - Jokaiselle tulta
6. Children of Bodom - Hatebreeder (ihan ku tää ei jotenki kuuluis joukkoon!)
7. Björk - Post
8. The Rasmus - Into
9. Lily Allen - Alright, Still
10. Kent - Vapen & Ammunition

Aika laidasta laitaan näkys olevan!

Mä oon jotenki ihan lamaantunu. Nukuin ihan tosi sikeesti yön, ku Nepu nukku pitkästä aikaa ihan rauhas aamuun asti. Siis, et mun ei tarvinnu kertaakaan yön aikana nousta ylös antaan tuttia (sais siitä jo kyllä pikkuhiljaa luopua, jotenki tyhmää, et hän herää vaan siihen ku tutti on tipahtanu suusta). Tultiin fillarilla töihi. Vetäsin tos aamupalan ja nyt ku oon istunu täs työpisteellä hetken ni tuntuu, et tuijotan vaan näyttöö O.O enkä pysty tekeen oikein mitään järkevää. Yhen kurssin tehtävät tossa oottelis kyllä.

Eilen olin tallilla. Vessan seinäs oli lappu, että pyttyyn ei saa heittää mitään ylimäärästä, kuten esim. vessapaperirullan hylsyjä ja että seuraava tukkija saa avata viemärit ite. Miten vaikeeta voi wc-käyttäytyminen oikeesti olla? Tossakin vessassa on seinässä jo valmiiks lappu, että mitään roskia ei laiteta pyttyyn vaan roskikseen. Ja roskis on hyvin näkyvissä, ku pieni vessa kerta kyseessä. Mä jaksan aina ihmetellä näitä, jotka tunkee hygieniatarvikkeensa ja näköjään kaikenlaista muutaki sinne pyttyyn. Ei voi olla niin hankalaa, eihän?! Meil on töissäki joku, joka levittää yhteen vessaan käsipaperia pitkin lattiaa. Toisaalta, aiemmin ne oli tungettu kans pyttyyn, mikä meinas seki aiheuttaa vähän tilanteita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.