IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Päiväni keinosiemennysapulaisena.Torstai 24.05.2007 02:49

En päässykkään ratsastamaan tänään. Mut sain pidellä Zampa-ponia, kun Pipo hyppäs pukille. Kaks kertaa, kun eka hyppy epäonnistu. Ei se kyllä mitenkään kaunista katottavaa ole, kun ori hyppää. Poni oli siinä vaan ns. kannustimena, että homma onnistuu ja saadaan siemenet talteen. Mä pidin ponia, kaks talutti ja piteli Pipoa ja yks yritti kerätä piposiemenet semmoseen hienoon värkkiin (sanan varsinaisessa merkityksessä). Mut kuulemma pitäis pestata Zampan pitäjäks, ku siihenki mielellään tarvitaan yks erillinen käsipari. Teen sen mieluusti. Matti sano mulle, että pitää varoa, etten jää Pipon ja seinän väliin, jos Pipo päättääki astuu Zampan oikeesti. Käski olla tulematta tiineeks =) Lensi muutenkin aika härskiä juttua siinä tilanteessa. Toisaalta ihan hyvä, muuten oliski ollu ihan liian jännää.

Löysin kissoille uuden kiipeilypuun Ellokselta. Pitäis varmaan jo tilata se. Kohta toi tarhahomma kuitenki pyörähtää käyntiin, niin olis kiva, että he sais sen uuden lelunki sitten samaan hyömyyn. Sen täytyy olla vähän nykystä isompi, että kaikki kolme kattia mahtuu siihen nukkumaan samaan aikaan. Nyt tulee välillä riitaa.

Heku söi reippaasti koko kupillisen äsken ruokaa. Ihan raksut ja kaikki, vaikka usein se valkkaa vaan lihat koko annoksesta. Nyt oli liotettuja raksuja, lihanpaloja ja raejuustoa, ja kaikki meni. Oon ylpee Hekusta, se on välillä vähän huono syömään. Vois yrittää kaikkia eri variaatioita noilla liotetuilla raksuilla, niistä se kumminkin ne tärkeet vitamiinit saa, ja siks niitä tarvis syödä vähän enemmän, ku muutama päivässä omaks huviks. Nii ja Heku tapas tallilla tänään taas Paavo-koiran, josta se ei viime tapaamisella vielä pitäny. Tänään oli vähän eri meininki. Heku yritti näyttää sille, missä kaappi seisoo ja "rähisi" sille aika vimmalla. Paavokin siinä innostu. Heku kyllä varmaan painin, jos ne siihen alkais, koska Paavo on aika iso hauva. Se kyllä on jotakuinki saman ikänen, ku Heku, joten ne varmaan loppujen lopuks tulis aika hyvin toimeen keskenään, ku molemmilla on sellanen teinin ajatusmaailma =)

No juu. Huomenna on taas työ ja siellä pitää tietysti kertoo jännittävistä tallikokemuksista, joten taidan painua pehkuihin, kello on jo paljon. Huomenna on sitä paitsi ratsastustuntiki, sitä on odotettu. Jos tällä kertaa taas sais hevosen ruotuun. Viimeks ei oikeen luonannu mikään, paitsi laukkatyöskentely. Laukka-avot meni mukavasti, muuta hienoo tunnissa ei sit ollukkaan. Juostiin vaan pää pystyssä ja liian lujaa, vaikka parhaani yritin. Ni, perkele. Huomenna yritän taas ja toivon parasta.

Nii, et öitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.