IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Reipas koira.Maanantai 28.05.2007 03:21

Heku oli tänään tallilla vapaana vähän aikaa ennen, ku menin ratsastamaan. Se pysy aika kivasti siinä muutaman kymmenen metrin säteellä, kun oli kaks muuta koiraa pihassa myös ja me talliporukalla istuttiin pihalla kahveella ja keksillä. Tänään se sitä paitsi tykkäs Paavo-koirasta, jota se on ennen pelänny ja sen takia rähissyki sille. Paavo on paljon Hekua isompi, joten ihan ymmärrettävää, mut olen tosi ylpee, kun se oli niin urhee! Paavo toi sille puunoksaa leluks silleen niinku ystävällisenä eleenä. Se oksa oli melkein yhtä iso, ku Heku. Mut ajatushan on tärkein =)

Ratsastin varmaan jotain puolisen tuntia. Pipolla meni ihan pasmat sekasin, ku siinä samaan aikaan siirrettiin hevosia eri tarhaan syömään vähän vihreetä. Se tärräs sitä siinä sitten, ja oli muutenkin taas melko reipas, mut ei ihan mahdoton kuitenkaan. Sain tehtyä vähän väistöjä, siirtymisiä ja vastalaukkoja. Ja ympyrätyöskentelyä tuli taas tehtyä ihan kiitettävästi, vaikkakaan mun eteen-alas -yritykset ei menny ihan putkeen. Pitäis kai pitää piiskaa mukana, et sais hiukan muistuttaa Pipoa, jos se lakkaa kuuntelemasta mua. Rasittava ratsastaa hevosta, joka vähän väliä on ihan kuuro pohkeelle ja kädelle. Ja kun antaa pohkeella kovemmat avut, se vaan lisää vauhtia eikä tilanne parane lainkaan. Toisaalta piiskalla voi kyllä olla ihan sama vaikutus, jos sitä joutuu käyttämään, mutta yleensä se toimii jo ihan pelkkänä henkisenä tukenaki. Pitää varmaan kokeilla, ku seuraavaks taas pääsen ratsastamaan. Ehkä tulevana tiistaina ja vaikka sunnuntainaki. Täytyy alkaa sovitella tallipäiviä uudelleen, ku maanantaisin, keskiviikkosin ja perjantaisin Pipolla on astutuspäivä, niin sen pukille hyppimisen jälkeen se ei tarvii yhtään ylimäärästä liikutusta.

Kävin mummulassaki. Toin sieltä vähän tilpehööriä taas mukana, kun käytiin läpi niiden mökiltä jääneitä tavaroita. Kesäkassii, naulakkoo ja sen semmosta. Sit piti tietty syödä unelmatorttua, pikkuleipiä ja munkkeja ja juoda mehua. Voileipävärkkei olis kans ollu ja lisää munkkeja, mut onneks ei pakotettu syömään. Mummu syötti Hekulle voileipäkinkkua ja oli ihan onnessaan. Tuffaki oli aika kiinnostunu tosta ja kehu kauheen kiltiks sitä, kun se ei tuhonnu mitään kyläilyn aikana =)

Mua muuten ketuttaa, ku mun Twin Peaksin seuraaminen on menny ihan ketuiks. Muutaman kerran torkahdin kesken ohjelman ja sit sen jälkeen nukuin jo ennen ohjelman alkua ja sitpä olinki tippunu niin tehokkaasti kärryiltä, ettei enää voi kattoo, ku ei tajua mistään mitään.

Oli sata asiaa vielä mielessä, mut en jaksa enää kirjottaa. Tästä ei tuu muuten loppua lainkaan. Melkein kaikki lapsetki nukkuu. Elvis vaan kattelee ikkunasta ulos. Saispa nyt pian sen tarhan niille tohon, et sais päästää kaikki pihaan ulkoilemaan. Kissojen uuden kiipeilypuun pitäis tulla tossa viikolla, jännityksellä odotan sitä hetkee, ku saan alkaa kokoomaan sitä. Se on paljon monimutkasempi, ku toi nykynen. Ehkä kuitenki selviydyn.

Mä meen ny maate, etten oo huomenna tosi vihanen töissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.