IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Jotenkin mälsä lauantai.Lauantai 04.03.2006 19:23

Oltiin isän tädin hautajaisissa. Se oli mukava, pieni tilaisuus. Meitä oli vaan 12 ihmistä siellä. Siunauksen jälkeen mentiin syömään yhdessä. Ei kyllä tarvii ennen maanantaita syödä yhtään mitään...

Piti siivotakin tänään, mut mun maha on yksinkertasesti niin täynnä, että en millään pysty! o.O Ehkä sit huomenna aamupäivällä ennen tallille menoa. Se on vaaaan tunnin homma, mutta alottaminen on aina yhtä vaikeeta ja jos nyt oon pystyny lykkäämään sitä hommaa tähän päivään niin yhtälailla voin siirtää sen vielä huomiseen, jolloin (mitä todennäköisimmin) mulla ei ole maha niin täynnä kuin nyt.

Ei tossa viime viikolla sitten mitään kauheita tapahtunu. Tiistaina oli internet-verkkojen uusintatentti, jonka möhläsin, vaikka pääsinkin siitä läpi. Ajattelin käydä vielä uusimassa sen ihan vaan mielenkiinnosta. Torstaina multa poistettiin niskasta luomi ja mulla on sen tilalla nyt sitte kaks tikkiä ens torstaihin asti. Se poistaminen oli aika iljettävä toimenpide. Se kohta puudutettiin, mutta silti tunsin, kun se lääkäri sen veitsensä kanssa leikkeli sitä luomea. Jotenkin kuvottavaa. Ompeleminen ei tuntunut oikeastaan millekään. Menin sitten vielä ostamaan apteekista haavataitoksia, että saan seuraavana päivänä vaihtaa sen, jonka ne siellä lääkärissä laitto. No, nää lappuset ei vaan pysy. Surkee liima. Ärsyttää ihan saatanasti, ku koko ajan joku kohta repsottaa ja hiukset on siellä välissä. Ei kai tarvii enää kauheesti niitä silti pitääkään, ainakaan kun on kotona. Paidat kyllä saattaa vähän siihen hangata, mutta.. no, hangatkoon.

Torstain ratsastustuntikin sujui aika mukavasti. Jatkoin edelleen harjotuksia Matin kanssa. Se oli aika reippaalla tuulella, kuten aina, mutta silti kaikki suju ihan hyvin. Tehtiin vaan niin paljon asioita harjotusravissa, että edelleen nauraminen, aivasteleminen ja yskiminen sattuu :D Tunti oli kyllä tehokas muutenkin. Tuli taas uusia ahaa-elämyksiä ja tehtiin ihan erilaisia juttuja, ku aiemmin. Kiitos siitä uudelle opettajalle! Harjoteltiin tosi paljon siirtymisiä ja temponvaihteluita, ja se oli älyttömän mukavaa, eikä edes kyllästyttäny, vaikka koko tunti väännettiin samoja juttuja.

Oli mulla jotain muutaki mielessä vielä, mut en nyt vaan muista sitä. Se tulee mieleen, jos se oli jotain tärkeetä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.