IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Oh bloody monday!Maanantai 04.06.2007 13:06

Kello soitti kuudelta, en jaksanu herätä. Sen sijaan koira kyllä heräs ihan reippaana ja hyppi naaman päälle "äiti, äiti, heräääää!" ja tunki nenää korvaan. Käänsin vaan kylkee. Puol seiskalta sit nousin viemään sen ulos.

Kävin jotenki hitaalla koko aamun, ei tullu kiire, mutta kuitenkin. Kävin aamulla suihkussa, ku illalla en jaksanu, ja sen takia kaikki aamutoimet venähti, kun en olis millään jaksanu tulla sieltä pois. Koira oli odottanu päättäväisesti siinä suihkuverhon vieressä ja sen pää oli ihan märkä. Hekulla ja Mannella oli myös pientä kinaa taas aamulla, mutta nyt Heku osaa jo pistää vähän kovan kovaa vastaan ja Manne luovuttaa siinä vaiheessa, kun alkaa kuulua vaimeeta murinaa =) Odotan sitä kissojen kiipeilytelinettä saapuvaksi tänään.

Viikonloppuna oli kauheesti kaikkee. Perjantaina käytiin rottiksen kans mäkkärissä ja ostettiin Marianne Flurryt. Sit otettiin vielä yks kaveri kyytiin ja runsuiltiin ympäri kaupunkia, käytiin koiraki ulkoiluttamassa Kallossa. Luksusta. Lauantaina shoppailin isän kanssa koira-aitaa pihaan, ja samalla reissulla sit sijotin jenkkikaappiin, että vihdoinkin saan pakastimen. Kyllä se on kesällä ihan ehdoton. Se tuodaan mulle tiistaina, odotan innolla! Kattelin vielä jotain kivaa kalustesettiä siihen takapihalle. Yhden mieleisen löysin Talousmarkasta. Se oli sellanen turkoosi, pieni pöytä ja kaks tuolia. Tais maksaa jotain kuuskymppiä. Täytyy ehkä käydä hakemassa se enne juhannusta, että saa sitte hengailla pihassa. Eläinkaupassaki piti käydä etsimässä koiralle ruokaa. Ostin Royal Caninin chihuahua-ruokaa. Ei se kelvannu sen paremmin, ku Eagle Packikaan, mutta tulipahan ostettua! Samalla ostin uuden kaulapannan ja sitten herkkupaloja, joita Heku ei myöskään syönyt. Se on epäluulonen.

Eilen kuopsutin pihaa pari tuntii isän ja äidin kanssa. Uskomatonta, että sen kokosen pihan värkkäämiseen saa niin paljon kulumaan aikaa. Leikattiin nurmikko, laitettiin vähän ruohonsiemeniä, kaivettiin vanhoja kasveja pois, leikeltiin roikkuvia koivunoksia, laitettiin koira-aitaa ja tehtiin kaikkee semmosta pientä. Heku oli koko ajan siinä ulkona ja näytti viihtyvän. Sille vaan iski paniikki joka kerta, kun poistuin pihasta, ja sit se ulisi äidille =) Kissatki oli hetken ulkona, ku saatiin se aita paikalleen. Manne ei innostunu ajatuksesta, että hänet suljetaan niin pienelle alueelle ja se yritti hypätä aidan yli. Oli sitten pakko viedä se sisälle, ettei Elvis ja Pompe ottais siitä mallia. Elvis kun on niin reipas, että menee vaikka naapuriin kylään, jos onnistuu omasta pihasta häipymään. Pompe kyllä oli ihan kauniisti siinä pihassa nuuskimassa. Se on kiva <3 Mutta turvallisempi mieli on sitten, ku ne pääsee siihen tarhaansa. Sekin varmaan valmistuu juhannukseks, koska lauantaina isä rakenteli sitä tuffan kanssa, mä olin Hekun kanssa vahtimassa, että kaikki sujuu (oikeesti otettiin vaan rennosti ja nautittiin auringosta :D). Nyt siinä on se kehikko jo valmis, eli ei puutu enää paljoa, verkko ja ovet.

Olin ratsastamassaki eilen. Siinä oli joku nainen katsomassa Pipoa, se kun on sen naisen tamman tuleva mies. Se halus ottaa kuviakin "hevosesta vaan", kun menin kentälle =) Pipo oli vähän levoton, mutta ei mahdoton. Ei mitään hullua kohellusta. Ratsastin varmaan puol tuntia ja risat, rottis otti muutamia kuvia. Lisäsinkin niitä jo galleriaan. Sit oli vielä se iänikunen taistelu Pipon harjan hoidosta. Se ei tykkää siitä pesuaineesta yhtään, ja sen takia se ei pysy paikallaan. Yritä siinä sitten hoitaa, kun pitää väistellä kavioita (siis, ettei hevonen astu varpaille :D) ja samalla se mokoma pudistelee päätään ja kaikki pesuaineet lentää mun päälle. Tilanne +-0 =) No, onnistuin lopulta.

Meillä kaatu täällä verkko just. Yks työkaveri kompastu serverihuoneessa verkkojohtoon ja pfuuuf, mikkään ei toiminu. Eipä se mitään, ei mua mitään huvittais tehdäkään. Taaskaan. Mut olis mulla tässä vähän hommaa. Asennushommia vois jatkaa ja sit yhteen demoympäristöön tarttis värkätä frame, jossa on firman logo ja jotain. En muista nettisivujen teosta yhtään mitään, joten pitänee ruveta reenaamaan.

Täytyy muistuttaa äitiä, että se tois tänään sen topin sieltä Tampereelta, ku se tulee kotiin.

Voisin varmaan seuraavaks miettiä, että mitä syön lounaaks tänään. Että käynkö perinteisesti Sokoksessa kiukuttelemassa, kun ei löydy sopivaa syötävää vai meniskö suosiolla Anttilasta hakemaan salaattia. Samalla vois ostaa sit jätskin.

Mut miettikää: tiistaista eteenpäin voin ostaa jätskii kotiin!!1

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.