IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 15.06.2007 19:12

Mun pitää kohta lähtee viemään polkumispyörää porukoille säilytykseen, ku en saa sitä ja autoo samaan aikaan millään kotiin.

Onneks oli muuten sivumyötänen tuuli aamulla, muuten en olis varmaan vieläkään päässy töihin asti :D Olin sitä paitsi ekana toimistolla tänään, vaikka taisin olla aika lailla viimisten joukossa kotona yöllä. Sairasta reippailla sen jälkeen vielä pyörällä toimistolle! Tosin toinen vaihtoehto oli linja-auto, kun mun auto oli työkaverilla.

Se ei ollu osannu aamulla laittaa pakkia päälle. Voi parkaa :D Se oli joutunu tekee manuaalisen peruutuksen (siis työntämään auton) pois pihasta, kun ei se ollu keksiny miten sen pakin saa päälle. Siin on semmonen juju, et sitä keppii pitää painaa alas. Olis senki voinu kertoo eilen illalla ennen, ku se lähti pois ajamaan, mutta ei vaan tullu edes mieleen. Mut ei kai sen väliä, ku manuaalinen peruutus kuitenki oli sujunu ihan hyvin... kai =)

Emmä jaksais nostaa persettäni tästä penkistä ja lähtee kotii. Kohta täytyy kyllä, koira odottaa ja tallillaki pitäis käydä tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.