IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Visa-kortti saapui...Tiistai 19.06.2007 02:43

...niin, että hyvästi vaan rahahuolet (yeah right)! :D

Ei maar, kyl tää on ihan jees. Voin ostaa ruokaa sittenkin, vaikka rahaa ei tilillä oliskaan (siis loppukuusta) =) Ja jos tulee jotain äkillisiä isompia hankintoja, kuten jääkaappia tai muuta, niin onhan se kätevämpää, että sen saa maksaa vähän myöhemmin. Juu. Nyt kelpaa juhannuksekski ostella sitte kaikkee grillattavaa. Ja tosiaan on se grillikin ostettava. Kyl täst lystii tulee!

Heku yritti äsken taas villitä kissaa leikkimään, yllättäen tuloksetta. Kissat ei vaan ymmärrä koiran tohinoita, ne kattoo vaan korvat höröllään, vähän silleen säälivän näkösenä, että "mitä toi ny meinaa", ku toinen vaan haluis leikkiä! Mä koitin sille äsken heittää keppiä tossa pihassa, mut ei se raasu mitään ymmärrä, se lähtee kyllä juoksemaan - useimmiten - ja juoksee kepin ohi. Tai jos se juoksee kepin luo, se haistaa sitä ja juoksee sit miljoonaa takas mun luo. Ajattelin, että se olis ottanu onkeensa, ku tallilla heittelin palloa toiselle koiralle ja Heku katto vierestä, mut eeei.

Äsken tuli elokuva kolmoselta. Se oli aika kamalaa huttua muuten, mut siin oli niiiiin ihana tummaihonen pikkupoika, et ei oo tosikaan! Ja sit siinä tanssittiin, ja nyt tuli itelle kauhee tanssivimmatus. Mut ei se oikeen onnistunu tällä jalalla (joka muuten on paranemaan päin kylläkin).

Mul oli nyt joku juttu, mikä pitää tehdä, en enää muista. Juhannussiivous pitää alottaa jo varmaan huomenna, et perjantaiks on siistiä =)

Ja kesälomaks täytyy muistaa kysyä, että miten saan työmailin auki tälleen kotoo selaimessa. Siinä oli joku juttu, mikä pitää tehdä jossain serverillä tai jossain ennen ku se toimii tai jotain semmosta mulle höpötettiin. Tiedustelen sitä sitte. Haha, lähettelen hävyttömiä sähköposteja työkavereille joka hiton päivä =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.