IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Juhannussiivous suoritettuTorstai 21.06.2007 22:08

Olipa rupeama! Piti alottaa jo aikasemmin päivällä, mutta puol viideltä vasta pääsin vauhtiin. Pari tuntii vierähti, koska ei tarvinnu suorittaa yleisraivausta eikä vessan kiillotusta (ne tein jo aiemmin tällä viikolla). Aamulla tiskasin, iltapäivällä imuroin, pyyhin pölyt, moppasin, siivosin karvoja tekstiileistä, leikkasin nurtsin ja kävin kaupassa, ku huomasin, että grillauskastike unohtu eilen ostaa. Ja samalla ostin sit pullon kylmää kolaa, ku alko niin tekee mieli. Nyt pitäis vielä pistää yks koneellinen pyykkiä peseytymään ja käydä suihkussa, sit alkas olee päivä aika mukavasti pulkassa.

Kissa ulvoo tuolla ulkona, se haluaa sisälle. Kissat on kyllä omasta mielestään usein väärässä paikassa. Jos ne on sisällä, ne haluu ulos, jos ne on ulkona, ne haluu sisään. Koita siinä sitte olla mieliks, ku kuitenki kaikki kolme ei koskaan oo samaan aikaan samaa mieltä asioista.

Tääl on maalattu talojen ikkunanpieliä uusiks. Eri sävyt eri taloissa. Meil sattu ny tuleen sit kirkkaan punaset... melko kammottavat. Ens viikolla ne maalaa pihojen puolelta. Ja arvatkaa tarviiko tota kissatarhaa siirtää? Joo. Täytyy muutenki raivata koko takapiha, että ne pääsee tekemään töitä. Ja kissat joutuu oleen pari päivää sisällä, ku maanantaina noi seinät pestään ja tiistaina kai maalataan. Ärh!

Mul on muuten ny loma! Aika ihanaa =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.