IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 13.08.2007 17:19

Menipä sit sähköt puol tuntii sitte. Koko toimisto pimeni. Onneks ei ollu mitään elintärkeetä toimintaa täs meneillään. Sit oltii Pirsken kaa ihan varmoja, et tulee uus tulva, ku alko uudelleen satamaan. Nyt näyttää kyllä jo paistavan aurinko, eikä sadakaan enää.

Mul on kuuma. Tääl on taas niin kuuma (27 astetta) ja kostee ilma, et vois vaik olla alasti. Taidan silti jättää väliin =)

Tänään muuten pitäis siivota ja vähän viihdyttää kissoja, koska aion yöpyä toisen yön peräkkäin muualla ku omassa sängyssäni. Ja muuten: mun keino estää Mannea kuseksimasta sängylle ja sohvalle toimii. Käytin samaa kikkaa, ku koiran tullessa taloon. Avasin tuulikaapin oven niin, että se sulkee pääsyn olkkariin ja avot, ei kuseksita lakanoille. Toivottavasti ei silti tarvii kauaa jatkaa kyseistä harrastetta.

Oli muuten aika paljon vettä eilen joka paikassa. Sain pihassa puljut, vettä oli puoleensääreen. Tiellä oli vielä enemmänki. Tuntu silti olevan joka puolella. Olin ihan haavi auki, ku ajoin illalla keskustan läpi käymään kotona. Aamulla oli kyllä jo kohtiskuivaa. Herralahdessa oli vielä lievästi sanottuna kosteeta, yks tie oli ainaki kokonaan suljettuna. Mut kai tää täst. Ihmettelen vaan edelleen, et miten joku tolvana oikeesti ajaa autonsa johonkin alikulkuun, joka on täynnä vettä! Luulis sen verran olevan silmää, että osaa hiukan arvioida paljonko sitä vettä oikeesti on! Ainakin siinä tapauksessa, kun auto oikeesti uppoaa kattoa myöden siihen helvetin rapakkoon. Tai sit se joku tolvana vaan on luullu ajoneuvoaan sukellusveneeks. Sellaseks, ku Austin Powersin isällä oli se Mini. Se oli hieno mini.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.