IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Meni taas vahvasti =)Perjantai 17.08.2007 00:16

Alko hienosti mun ratsastustuntijutut. Ensin oli hevonen hukassa. Sitten, ku sain sen karsinaan ja harjatuks, niin se meni piehtaroimaan ja piti harjata se uudestaan (turve ei lähde märästä karvasta kauheen ihanasti irti =)).

Sit mentiin maneesiin, kun oli vähän huono sää... hevonen seiso ihan paikoillaan, niin aattelin, et kokeilen päästä kyytiin ilman opettajan apua. Sain ponnistettuu melkein kyytiin, ni se lähti menemään. Sit se pysäs sekunniks, jonka jälkeen se riehaantu ja lähti aika lujaa menemään, mä kaaduin ja roikuin hetken jalustimessa ja testasin kierien maneesin hiekkapohjaa (oli pehmeä). Ei sattunu eikä mitään, mutta opettaja sano, et ei oteta tätä tunnille ollenkaan, ku sillä meni heti mato päähän =) Otin sitte Heelian.

Tehtiin volttikahdeksikkoja ja volttityöskentelyä ylipäätään, suju ihan kohtuullisesti. Musta vaan aina tuntuu, etten saa Heeliaan oikeen kontaktia, mut kyl se sit lopuiks meni ihan kohtalaisesti. Joo.

Kohta mulle tulee hoitokissa! Laitoin Lostin nauhalle, et saan kattoo sen sit silleen kunnolla uudestaan, jos nyt menee vähän vihkoon.

Ja must ois ihanaa, jos P tulis tänne yöks, kun se lähtee viikonloppuna reissuun. Vaik ehkä mä just ja just kestän, vaikka se ei tuliskaan. Onhan meillä aikaa =) Ihana mies <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.