IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

TehopäiväSunnuntai 19.08.2007 15:20

Oon nukkunu tehokkaasti. Nyt pesen pyykkiä. Aattelin ottaa rennosti vielä siihen asti, että eka koneellinen pyykkiä on valmis. Sit laitan vielä toisen koneellisen pyörimään ja alan siivoomaan.

Alotan tosta kissojen hiekkalaatikosta, alkaa lievästi sanottuna palaa käpy tohon helvetin pompulahiekkaan, kun se leviää ihan joka paikkaan. Noi rakeet pomppii ties mihin ja niitä on sitten ihan keittiön pöydillä asti. Mun mielestä keittiön pöydällä ei kuulu olla kissanhiekkaa.

Sit menee lakanat vaihtoon. Sen jälkeen imuroin, pyyhin pölyt, moppaan ja pesen vessan. Kai täällä sit taas pari päivää kestää =) Etenkin sitten, ku toi kammottava kissanhiekka ei pyöri jaloissa. Lakanoitakin tarvis kyllä pyykätä, muutamat on jonossa tuolla pyykkikorissa, mut pitää priorisoida ja pestä kaikki vaatteet ensin. Lakanoita ehdin pyykkäämään vaikka viikolla.

Tallillakin pitäis pyörähtää. Suunnittelin ratsastavanikin tänään, mut en enää tiedä. Mulle tuli jo niin monta muuta visiota päivän kulusta, et en tiedä ehdinkö tai jaksanko. Pitää kai puntaroida sitä sitten, kun saan siivottua. Täytyy vähän kellon mukaan mennä. Tallin jälkeen kuitenki ajattelin käydä kaupassa ja tehdä sitten illaks ruokaa, jos vaikka sieltä reissulta palais yks kappale nälkäsiä mieshenkilöitä (jos ei, niin onpahan eväät huomista työpäivää varten). Sit tuli hirvee himo leipoa muffinsseja, joten taidan sitten tehdä niitäki. Se on kiva, et on koko päiväks ohjelmaa =) Ratsastuskin tosiaan houkuttelis, mutta mietin sitä sitten vasta, kun näen mihin aikaan mun siivoukseni on valmis.

Piti kai olla jotain muutaki asiaa, mut en mä enää muista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.