IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Perjantai! Jee!Perjantai 07.09.2007 13:41

Voi hitsi. Tänään on hyvä päivä. Se on pitkälti eilisen ansiota, ja sitä paitsi mulla oli tänään hyvä aamu, ei hermostuttanu yhtään mikään. Päätin, että en hermostu. Kuinka ollakaan kaikki suju ihan hyvin, ei tarvinnu tapella hiusten eikä vaatteiden tai minkään muunkaan kanssa. Ja P oli taas niin ihana! Onko parempaa, ku aamulla katella maailman ihaninta miestä vessassa harjaamassa hampaita, pelkissä boksereissa =) <3

Eilen P oli kattomassa mun tuntia. Se otti valokuviaki. Ei olla kyllä vielä katottu, et millasia otoksia se sai aikaseks. Mun hevonen oli kyllä vähän villinä ja mua meinas aika paljon naurattaa. Oli kyllä hyvä tunti, harjoteltiin kokoomaan ravia ja laukkaa. Kika oli menny jo yhden tunnin, ja ne teki siinä paljon pysähdyksiä ja laukannostoja pysähdyksestä, eli se oli aika silleen hyvin viritetty :D Se on silti onneks semmonen, et vaik se olis kiihtyneessäki mielentilassa niin se rauhottuu aika nopeesti kuitenki. Joo, oli kivaa!

Kävin heti tunnin jälkeen suihkussa ja sit katottiin Lostia. Mua alko sen jälkeen nukuttaa sit niin paljon, ettei koskaan. Torkuin sohvalla, vaik piti tehdä iltapalaa ja olisin halunnu olla hereillä ja P sit sano, et hän menee tekemään sitä iltapalaa ja heitti peiton mun jalkojen päälle, et saan jatkaa torkkumista =) Ihana! Sit se kyseli kaikenlaista siihen iltapalaan liittyen, en muista mitä, ja mä mumisin jotain vastaukseks. Se teki ruisleipiä, joihin se laitto juustoa, makkaraa ja paistettua kananmunaa. Oli sit muuten hy-vää. Emmä pystyny tekemään muuta, ku hokemaan, et onpa hyvää ja oot ihana. Sit mua alko uudestaan nukuttaa ja se väkisin raahas mua hammaspesulle. Päästiin ihan ajois nukkumaanki, ei kello ollu ees kahtatoista.

Mä kävin tänää aamul koulus. Siel meni 25min. Onneks ens viikolla alkaa tunnit kunnolla, ketuttaa tommosen ajan takii ylipäätään lähtee koululle, ku ei siel tapahdu mitään. Nimenhuuto ja sit opettaja kertoo, mitä opintojaksolla opitaan ja that's it. Töissä en oo oikeestaan saanu aikaseks mitään. Täytys tota järjestelmää edelleen testata, et vois korjata vikoja ja juttuja, mut emmä tiä, kun ei huvita. Testaus on niin rasittavaa. Varsinkin nyt, ku mulle on edelleen jotenki epäselvä tää koko järjestelmä. Pläh.

Huomenna meen auttamaan äitiä leipomuksissa. Se halus järjestää kakkukahvit mun synttäreiden kunniaks sunnuntaina ja kysy, et jos voisin auttaa tarjoilujen kanssa. Sain jopa suostuteltuu P:n tulemaan sunnuntaina, vaikka meille tulee oikeen sukulaisiaki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.