IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Olipas taas...Torstai 13.09.2007 14:10

...sellanen päivä, et olis pitäny olla vaan kotona.

Eilen oli Kurnajaiset. Kaveri kyseli jo aiemmin, että lähdenkö kuppilaan istumaan. No, eilen sitten oltiin sen yhden luokkakaverin luona, josta mentiin sen toisen luokkakaverin luo, josta mentiin sen kolmannen luokkakaverin luo, josta lopulta lähdettiin Passioniin, jossa seisottiin terassilla n. 5min, jonka jälkeen mentiin Huntersiin. Siellä oli täyttä, kauheesti humalaisia ihmisiä, mua alko ahdistaa, ja lähinkin sit kotiin jo ennen yhtätoista. Siitä se turhautuminen sit vaan paheni. Mulla oli nälkä, ja oltiin P:n kanssa sovittu, että kun se tulee hakemaan mua, käydään hakemassa jostain grilliltä ruokaa. GP:llä oli niin kauhee jono, ettei viitsitty jäädä siihen. Sit ajettiin melkein kotiin, kun siinä Uudenkoiviston koulun lähellä on se vanha grilli, josta nykyään saa ainaki pizzaa ja kebabia. Sekin oli kiinni. Vilkku oli kiinni. Kulmiksella olis varmaan ollu yhtä hyvä ryysis, ku GP:lläki, joten ajettiin Cottonille.

Oli sit niin pahaa ruokaa, et melkein poru tuli. Tai tuliki, sit ku olin aikani kiukutellu. Otin pyörykkäperunat. Pyörykät oli kuivia ja kovia, ranskalaiset tuntu osittain raaoilta, ne oli lässähtäneitä ja ällöttäviä, salaatti oli sijotettu kaikkien ranskalaisten alle, joten se oli ihan lämmintä mössöä, kurkkusalaatti maistu omituiselle ja majoneesikin oli aika pahaa. Joo, ei tullu maha täyteen muutamasta siitä närppimisestä. Tietysti vielä pudotin yhden pyörykänkin matolle ja suttasin ja löin jalkani pöydänjalkaan, sit tuliki niin tuskanen olo, et täyty mennä hetkeks makuuhuoneeseen sängylle istumaan. Käy välillä P:tä sääliks, ku oon tämmönen kiukuttelija. En mä sille silti mitään voi, että hermot menee niin nopeesti. Varsinkin, jos oli jo valmiiks kypsä olo ja nälkä ja ruokailukin meni ihan käteen. P vaan halas mua ja sano, et kyl se siit.

Joo. Nukkumaan mennessä oliki sit jo kaikki hyvin ja aamulla ihan hyvä mieli. Harmittaa kyllä, kun ulkona on tommonen ikävä keli. Meinas lähtee hiukset päästä, ku käveli parkkipaikalta kouluun. Kävin kotona taas kissoja moikkaamassa, sit kävin ostamassa lounasta ja nyt oon töissä. Jouduin jättämään auton vaikka miten pitkälle, ku taas oli kaikki lähemmät paikat täynnä. Meinas jäätyy pystyyn tos matkalla. Hyi. Sit jouduin vielä heti palaveriin, ku pääsin töihin, kauhee työtehtävien jako ja alko taas ahdistaa!

Mut mä ostin itelleni Fazerin levyn tota marjasuklaata. Kyl tää ny täst sit varmaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.