IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Vähä silleen sun tälleenTiistai 18.09.2007 17:14

Olin aamulla tuntia liian aikasin koulussa. Pitäis oppia kattomaan joka ilta ja aamu opintojaksojen kotisivuja tai koulun sähköstä ilmotustaulua, ettei kävis näitä. Opettajalla oli joku juttu yhdeksältä, ja tunnit alko sen takia vasta kymmeneltä. Ei se silti oikeestaan haitannu. Mä lähin käymään kotona laittamassa kissoille aamupalaa, kun oli aikaa, ja olin vähän ennen kymmentä taas koululla. Ohjelmoinnin tunnit oli aika ykstoikkoset, joten se meni vähän semmoseks netissä surffailuks, vaikka ensin kovasti yritin kuunnella asiaa luokista, metodeista, ominaisuuksista, konstruktoreista ja muusta mielenkiintosesta.

Auto oli eilen huollossa. Halpa keikka, 570 euroo. Ja mä kun ajattelin ostavani uuden sohvan. Nyt sais Askosta 800 euron sohvan 500 eurolla, jos omistaa Plussa-kortin. Mä en kyl omista. P kyllä jo lupautu ens hätään maksamaan sen. Se perusteli sen sillä, et hän toivoo sen sohvan joskus olevan myös meidän yhteisessä kodissa. Emmä tiedä voiko tollasesta kieltäytyä? Se tarjous on about kuun loppuun asti voimassa, ja sieltä sais just semmosen tummanharmaan sohvan, ku haluaisinkin. Täytys varmaan toimia pian, ei sopis heittää tilaisuutta hukkaan, kun noin halvalla saa. Käytiin jo aiemmin meinaan koeistumassa kyseinen sohva ja mietin jo sillon, että tällanen sen täytyy olla. Vähän jo tossa tuumittiinkin, että jos tänään kävis vielä kattomassa. Ja jos ajaa Askoon, vois samalla käydä ostamassa koiralle heijastinliivin tai vastaavan Mustista ja Mirristä. Ja varmaan fleksiin olis hyvä hommata semmonen vilkkuva ledi. Nyt alkaa olla jo niin pimeitä iltoja, ettei semmosta pientä kirppua erota ilman heijastinta.

Heku on kyllä aika hassu hauva. P leikkeli sille makkarasta palasia motivaattoriks ulkolenkille. Sit, kun ulkoilut oli sujunu hyvin ja oltiin illalla menossa nukkumaan, se anto sille vähän isomman makkaranpalan. Se tais olla sit semmonen aarre, että. Heku kiikutti sitä mukana koko ajan, eikä raaskinu syödä sitä. Se makkaranpala oli vielä aamullaki jemmassa keittiön matolla =) Heku ja P on muutenki niin mainio pari. Aamusin ne köllöttelee sängyssä yhdessä oikeen rennosti, koira P:n kainalossa ketarat kohti kattoa ja P rapsuttelee sen mahaa. Varsinaiset äijät =) Ja molemmat on mun! Kissat on vieläki vähä hienovarasempia. Paitsi Elvis. Se ei oo ikinä. Se vaatii rapsutuksia.

Me syötiin eilen P:n kans illalla sängyssä Mövenpickin Panna cotta -jätskiä. Siinä oli vadelmakastiketta. P maisto ekan lusikallisen, katto mua ja sano "Tää oli virhe". Mä luulin, et se oli niin pahaa. Mut se tarkottiki, et oli virhe ostaa pari pakettia just Mövenpickiä, ku sai halvalla. Että ne tulee syötyä niin nopeesti ja sit haluaa kumminki lisää =) Ostettiin Euromarketista Mövenpickiä (Panna cottan lisäks joku suklaahässäkkä), kun niitä sai kaks pakettia 5,50 eurolla (normaali hinta jotain 7 euroo/paketti). Se oli kyllä sit niin makeeta jätskiä, et ei sitä hirveen montaa isoo lusikallista pystyny syömään. Mut siitä riittää sit useempi kiva herkkuhetki.

Nyt on muuten sit niin uskomaton tilanne, että mulla ei oo töissä mitään tekemistä. Tai olis, mutta vpn-yhteys ei toimi, niin työtä ei voi tehdä muuten, ku ajatustasolla. Projektipäälliöiden palaveri alkaa 10 minuutin päästä ja siellä vierähtää varmaan tovi jos toinenkin, joten todennäkösesti mä en saa koko tän loppupäivän aikana mitään hyödyllistä aikaan. Otin mustikkarahkapurkin mukaan, niin voin sitten syödä sitä.

Joo. Taidan hakee sen rahkapurnukan tähän ja vetää mahan täyteen sitä =)) Vaik oon kyl jo valmiiks aika täynnä, ku koulussa oli taas niin hyvää ruokaa: puna-ahventa sitruskastikkeessa, sen lisäks tietysti pari perunaa, salaattia (oli myös viinirypäleitä!) ja ihan lämmintä sämpylää. Nam. Mut makeanhimo on suuri.

Jääkaapille ->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.