IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Maanantai, taas.Maanantai 24.09.2007 13:10

Viikonloppu meni. En oo kahteen päivään kirjottanu päiväkirjaan. Hassua. Mut mul oli kaikenlaista puuhaa.

Perjantaina siivottiin. P:n piti ehtii auttaan mua, kun se tulee kotiin, mut se vähän myöhästy. Sil oli hyvä syy siihe. Mut se kumminki tiskas, olin säästäny sen homman sille. Oli muutama lautane ja jotai pientä. Mä olin aiemmin kotona, niin ehdin imuroimaan, pyyhkimään pölyt, pesemään vessan, moppaamaan ja pyykkäämään. Koira oli sotkenu maton aika lopullisesti. Sil oli maha sekasi ja matto näytti tosi kauniilta. Aattelin, et en varmaan ala pesemään sitä, ku se on muutenki vähä heikossa hapessa jo. Kolmen vuoden aikana kissat on ehtiny tuunaamaan sitä =) Soitin isälle ja kysyin, et voiks maton heittää roskikseen. Se sano joo, mä sanoin, et tämä selvä, mä heitän. En vaivautunu siistimään sitä mattoo yhtää, rullasin ja kiikutin välittömästi roskiksee. Pääsin siitäki. Olis vaa alkanu hermostuttaa, jos olis tarvinnu kuurata sitä. Käytii siivouksen jälkeen sit viel tallilla ja kaupas. Katottii elokuvaa ja mua alko taas nukuttaa kauheen aikasi. Oli silti kiva, ku tiesi, et seuraavana aamuna saa herätä ilman herätyskelloo.

Heräsin silti lauantaina jo yheksän jälkee. Päästin elukat pihalle ja kömmin takas sänkyyn. Makoiltiin aikamme P:n kans siinä, ja sit alettiin tekee lähtöö kaupungille. Tehtiin lenkki Hifi-Konexin, Eurokankaan ja P:n kämpän kautta ennen keskustaan menoa. Käytii matkal vielä ajamas Vanhallakoivistolla yhden myynnissä olevan talon ohi. Hieno talo, tosi hieno. Ja iso. Eikä kovin kallis kokoon ja näköön nähden. Paikka vaan niin surkee, ettei viitti ees harkita sen kummemmin. Mietittiin silti, et sitä vois käydä huvin vuoks kattomassa oikeen kunnolla. No joo. Hyörittiin tos keskustassa, mä halusin käydä kenkä- ja vaatekaupoissa, P seuras perässä. Meil tuli vähän erimielisyyttä siitä, millä perusteella ostetaan syyskenkiä. Tai vaatteita ja asusteita yleensä. P löysi perustavanlaatusta vikaa useista mulle mieleisistä kengistä. Liukas pohja, vetskari varmaan vuotaa ja sitä rataa. Mä ajattelin vaan, että en mä oo niillä menossa vesilätäkköön hyppimään tai aikeissa liikkua sellasissa syyssaapikkaissa mitenkään vaikeessa maastossa. Kyl se vielä oppii tän naisen logiikan. Se vaatii vaan harjotusta =) Me käytiin kiinalaisessa syömässä ja sit mentiin Sittariin, mä ostin uuden maton pois heitetyn tilalle. Hieno matto. Se sopis nyt sitten sen tulevan sohvan kanssa.

Illalla me haettiin Rita'sista pizzat, kun ei jaksettu tehdä ruokaa. Käytiin samalla Hekun kans kävelylenkillä siinä huudeilla. Sen vilkkuva ledi ei toiminu toivotulla tavalla. Pitää kai alkaa käyttämään sitä heijastinliiviä. Juteltiin siinä kaikenlaista, kateltiin taloja ja tuli yhen talon kohdalla puheeks, että kai se on paritalo, kun se on niin iso. Joo, ainakin kummaltakin puolelta pääsee ajamaan pihaan. No hei! Sehän olis kätevä, ei tarvis koskaan kääntää autoa. Sitä paitsi siinä vois sit ajaa juniorin kans kilpaa aika kätevästi. Niin minkä juniorin? No sen hypoteettisen tulevan juniorin! Must on alkanu tuntuun siltä, et sellanenki vois olla jossain vaiheessa ihan mahdollista. Mä sanoin, että selvä, se on kiva =) P osti Hotmix-pizzan. Se löyhkäs niin vietävästi valkosipulille, et meinas taju lähtee. Myöhemmin, ku P hengitti hiukankaan mua päin, niin silmiä melkein kirveli. Autoki haisi vielä eilen ihan älyttömästi valkosipulille. Eilen aamulla lykkäsin pastillin P:n suuhun ennen ku annoin sen tulla liki. Sit, ku pastillin vaikutus loppu, laitoin peiton sen naaman eteen =) Se vaan kävi orjallisesti harjaamassa hampaita.

Eilinen meni vähän silleen sun tälleen. Köllittiin sängyssä, olin nukkunu huonosti ja selkä oli kipee. P lähti kivelle vähän ennen yhtä ja mä lähin puol kahden tietämissä käymään tallilla. Illemmalla mentiin meidän porukoille syömään. Äiti oli tehny lihapullia. Meitä alko vähän huvittaa, kun P:nkin äiti oli tehny lihapullia sillon, kun me käytiin siellä. Äidit arvioi hienosti, mikä ruoka on turvallinen vaihtoehto. Oli lisäks kasvisgratiinia, perunoita, sienimuhennosta, tomaatti-sipulisalaattia, melonia, kurkkua ja viinirypäleitä. Ja kahta jälkiruokaa! Omenapaistosta ja appelsiinikääretorttua. Vatsat oli täpösen täynnä kotiin lähtiessä =) Kotona katottiin sit vielä Nelosen leffa Unohdetut ja sit mä lopputekstien kohdalla nuupahdin siihen P:n olkapäälle.

Kissa valvotti taas yöllä, mut tänään oli ihan hyvä aamu. P meinaa olla vähän kipee, mä koitan hoivata sitä, ettei se tuu enempää kipeeks.

Nyt mun tarttis kyllä ihan pakosti lukee muutama dokumentti läpi, ku niitä katotaan porukalla tossa pikapuoliin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.