IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 12.10.2007 17:53

Teemojen osto osottautukin yllättävän vaikeaksi. Mä en tiedä onko malleihin tullu jotain muutoksia vai mitä, mutta en mistään löytäny sen kokosia lautasia, ku mulla itellä on. Lautasia on kokoja 15cm, 17cm, 21cm ja 26cm. Kolmesta viimisestä koosta mikään ei mätsänny mun lautasiin. Kummallista. Tunsin itteni tosi typeräks, kun en osannu ostaa oikeen kokosia lautasia, mut mä alan jo olla sitä mieltä, et jossain muussa on jotain hämärää =)

Nyt löyty yks kiva talo, jota mennään sunnuntaina kattomaan. Melkein tekis mieli toivoa, et se olis tosi, tosi ihana. Kuvissa näytti hyvältä sisäpuolelta. Olis poreammetta ja sen semmosta. Tilaa olis 185neliöö: 3 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, ruokailutila, kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna, 2 vessaa. Suuria huoneita. Pyyntihintakin olis aika hyvä. Samoin sijainti. Terassi näyttäs kans olevan aika kaunis ja pihaakin silleen sopivasti. Totuuden tietysti näkee sitten, ku menee livenä kattomaan. Sitä odotellessa!

Kyl tekis niin kauheesti mieli tilaa. Just tos palautepullia syödessä (oli tullu asiakkaalta erittäin positiivista palautetta yhestä projektista, niin rva johtaja toi meille pullat) puhuttiin asumisesta ja tilanpuutteesta. Mulla alkaa olla vaatekaappi ääriään myöten täynnä, samoin varastokoppi. Tuntuu, et mihinkään ei mahdu enää yhtään mitään. Täytys tässä jossain vaiheessa, kun on sopivasti aikaa, ottaa itteensä niskasta kiinni ja siivota vaatehuoneesta turhat vaatteet pois ja kiikuttaa vaikka Konttiin. Samalla vois sit varastokopista kattoo semmoset tavarat, jotka voi heittää pois tai toimittaa johonkin eteenpäin. Jos sit tuntus siltä, et saa kotona hiuka happeeki. Vanha sohva sentään haettiin pois eilen. Tuli huomattavasti väljemmät oltavat olkkariin =)

Eilen oli taas ratsastustunti. Menin Matilla. Mä en tiedä mikä siinä on, kun en osaa sen heposen kans toimia. Tietysti se tuntu edellisen ratsun jälkeen taas niin oudolta, kun se on niin eteenpäinpyrkivä ja kovin nöyrä ja yritteliäs, antaa aina 110%. Edellinen oli siis Musse, joka on liikkeiltään aika hidas, tuntuu hiukan vetelältä ja purnaa vähän vastaankin. Ja on muutenki täy-sin erilainen ratsastettava (kylläkin mun makuun kivempi). No, vaihtelu tekee vaan hyvää. Kokeilin eilen kankisuitsia pitkästä aikaa, mut ens viikolla aattelin mennä taas ihan normaalivarustuksella.

Tänään on tallipäivä. Samoin sunnuntaina. Muutenkin on taas kaikenlaista puuhastelua viikonlopuks. P tapaa kavereitaan ja mä ajattelin siivota vaihteeks. Kissat toi tänäänki taas kuraa sisälle aamulla ja tietysti reippaana tassuttelivat sit koko lattian täyteen jälkiä =) Sit mulla olis pari napinompeluprojektiaki odottamassa. Kyl mullaki aika kuluu. Tuntuu olevan kaveritapaamiset vaan hiukan kortilla, ku yks on ulkomailla ja toinen yleensä viikonloput toisella paikkakunnalla. Muita kavereita tulee muutenki nähtyy hiukan harvemmin. No, kyl täs kerkee.

P lähtee maanantaina Kuusamoon ja tulee joskus tiistai-iltana takas. Mä varmaan keksin siks ajaks kans jotain hyödyllistä tekemistä. Esim. koulutehtävän tekoa ja siivoomista =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.