IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Että semmonen perjantaiaamuPerjantai 19.10.2007 14:25

Olin väsyny. P nousi yhtäkkii sängystä joskus vähän ennen puolta kahdeksaa. Touhuili kaikenlaista siellä, kunnes mä sit nousin puolelta. Ärsyyntyneenä. Yleensä me köllitään ja jutellaan aamusin aina hetken aikaa ennen ku noustaan ylös, ja nyt tunti ihan hirveen ikävältä, ku toinen vaan nousi sanomatta edes huomenta. Ei sillä mitään tarkotusta ollu, mut mua jostain syystä siinä kaikessa väsymyksessä ja kouluunmenoangstissa harmitti se niin, et olin sit vaan tyhmä ja kiukuttelin ja jäin sit keskenäni itkemään sängylle, ku P lähti töihin. Nyt on pää kipee ja silmiä särkee. Vahvasti menee. En kehdannu lähtee edes kouluun, ku olin porannu naamani punaseks. Töihin sentään pääsin, mut nolottaa.

Sain eilen mun seuratakkini, se on hieno! Ja oli tosi mukava ratsastaessaki. Kyl sen kans ny sit kelpaa. Ratsastustuntiki meni ihan mukavasti. Laukannostoissa oli hiukan ongelmia vasempaan kierrokseen, aina nousi väärä, mut näin jälkikäteen ajatellen vika oli varmaan siinä, et satula oli hiukan vinossa. Musta koko tunnin tuntu, et se on kallellaan oikeelle ja koitin sitä keikuttaa parempaan asentoon, mut en ilmeisesti kovin hyvin onnistunu.

Mul on Heku mukana töissä. Sil oli aamulla vatsavaivaa eikä se suostunu syömään mitään. Lisäks se oli kovin levoton, ni en halunnu jättää sitä yksin kotiin. Käytiin yhes moikkaas kissoja ja tultiin toimistolle. Hän on keränny aika paljon huomioo =) Komentaa kaikkia. Vien sen kyllä tos lounaalla sit takas kotiin, ku vaikuttaa mahan pulinat ja pörinät rauhottuneen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.