IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.10.2007 18:50

Eilinen meni kauheen nopeesti, oli aika paljon kaikenlaista puuhaa. Käytiin vähän P:n ja yhen sen kaverin kanssa kaupoilla, mä kävin tallilla kävelemässä Pipon kanssa, P oli kaverinsa kanssa ajamassa. Haettiin myöhemmin illalla kolmestaan pizzat ja syötiin itsemme ähkyyn. Kahdeksan jälkeen lähettiin vielä Passioniin muutamalle juomalle sekä P:n ja sen kaverin että yhen mun kaverin kanssa. Oltiin kotona joskus yhdentoista jälkeen. Väsytti aika paljon kyllä, ku päästiin sänkyyn. Jostain syystä nukuin silti jotenkin kehnosti ja sain selkäniki kipeeks. Onneks se meni kuitenki ohi, ku nousin aamulla ylös.

Käytiin tänään kattoos yhtä taloaki taas. Ulasoorissa. Siinä oli aika kiva yli 4000 neliön tontti. Oli semmosta metsäistä tontin reunamilla, siellä oli kans sit sellanen iso keskeneränen varastorakennus ja tilaa kaikelle äijätouhulle (se oli miehistä kiinnostavaa). Oli kyllä se varsinainen piha sit semmonen ihan siisti ja kaunis. Ja iso. Talo oli 60-luvulla rakennettu, sittemmin laajennettu ja täysin remontoitu. Ihan nätti, mutta kodinhoitotiloja ei ollu lainkaan ja makuuhuoneetki oli vähän pieniä. Pannuhuone oli keskellä taloa tehtyjen laajennusten takia, ja sen pannuhuoneen takana taas oli kaks tyhjää ja keskeneräsen näköstä huonetta. Pohjapiirustukseen ne oli merkitty vaatehuoneiks, mutta ei niissä ollu mitään. Olis voinu ajatella kodinhoitohuoneen värkkäämistä sinne, mut ei sekään tuntunu niin miellyttävältä ajatukselta. Keittiö oli kyllä sievä ku mikä. Mut eipä toikaan nyt ihan niin mieleinen ollu muuten, paitsi tosiaan keittiön ja tontin osalta. Se talo oli muuten kyllä tosi hyvässä kunnossa, ei ollenkaan nuhrunen tai mitään, että sinänsä miellyttävä, mut ei se kuitenkaan iskeny. Katellaan lisää.

P lähti just kaverinsa kans Ruosniemen metikköön tutkimaan ajoreittejä. Se pakkas mukaan koiran ja lapion. Mun piti mennä pitään kissoille seuraa siks aikaa, ku miehet rymyää metsässä, mut tuli ruuan jälkeen niin vetelä olo etten sittenkään jaksanu lähtee. Tallille aion kyllä mennä vielä illemmalla. Ratsastuski oli suunnitelmissa, mut toi ilma ei houkuttele sit yhtään. Eilinenki lenkki meni hiukan vasurilla, ku hevonen oli levoton eikä jaksanu keskittyä ja mulla oli sellanen olo, etten jaksa väkisin yrittää. Vähän tehtiin jotain väistöjä ja taivutuksia kävellen, pari kierrosta ravattiin ja sit lähettiin kävelemään pellonreunaa pitkin pieni lenkki, kun ei työnteko huvittanu. Pipo meinas vallan innostua siinä pellolla, kun oltiin kävelemässä takas tallille päin. Mä menin sen kanssa sit vielä pieneks hetkeks kentälle, että se rauhottu. Sillä oli kyllä ihan mahdoton päivä taas. Vaikutti lähinnä joltain pieneltä, uteliaalta ja ylienergiseltä varsalta. Se nuuski kaikkee, halus maistaa kaikkee, kääntyili, vääntyili, venkoili, tinttasi, heilui, hyöri ja pyöri ja mulla oli täys työ saada se edes harjattua. Ojensin sitä jatkuvasti ja aina se jakso seisoo paikallaan kokonaiset puol minuuttia ja sit taas lähti homma vanttuusta. Tai kaviosta =) Se oli kuitenki ihan kiva.

Huomenna alkais syyyysloma. Tai oikeesti se on itsenäisen opiskelun viikko, mut mä kyl ajattelin lomailla =) Oon maanantain ja tiistain töissä, keskiviikosta parisen tuntia, jos on jotain akuuttia hommaa ja loppuviikon pidän sit vapaata. Perjantaina lähdettäis P:n kans käymään vaikka Tampereella tai jossain, jos seki sais vapaata. Täytyy sit suunnitella uudestaan, jos käy huono tuuri. Sama se silti on, mitä touhutaan, kun on kuitenki vapaata eikä oo kiire mihinkään!

Nyt tuntuu siltä, et vois oikeesti olla ruokalevon aika. Köllittiin me P:n kans tos sängyllä jonkun aikaa ennen ku se lähti ulkoilemaan, mut mua rupes nyt oikeesti huilituttamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.