IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Perrrrjantai, vihdoinki!Perjantai 02.11.2007 13:00

Uudet hiukset on ja sen semmosta.

Viikko on hurahtanu aika nopeesti, on ollu vaikka mitä puuhaa ja kaiken lisäks mä oon joka ilta ollu niin väsy, et oon sammahtanu sohvalle jo joskus kymmenen aikaan. Niin kävi eilenkin ja P oli sillä välin sit hoitanu eläimet, ripustanu pyykit, vieny meidän iltapalavärkit pois olkkarista ja mulle tuli taas huono omatunto, kun vaan nukuin, vaik oli iltahommia. Aamulla on herääminen vaikeeta, kun on niin pimee.

Eilen oli ratsastustunti (enkä onnistunu ajamaan autoo ojaan) ja kyl oli mulla taas niin puurot ja vellit sekasin :D Tehtiin ympyrällä avotaivutusta ja siitä siirryttiin tekemään toista ympyrää, jossa siirryttiin sulkutaivutukseen siirtämällä hevosen takapuoli vaan vähän eri paikkaan. Sai muutaman kerran miettiä, et miten se meneekään. Oli molemmat jalat ja kädet tehokkaasti sekasin =) Se oli ihan hyvä pohjustus vastalaukkaharjotukseen samaisilla ympyröillä. Ensin ympyrä myötälaukassa, sitten siirryttiin tekemään toinen ympyrä vastalaukassa. Opettaja meinas vallan hermostua, kun toiseen kierrokseen yritin tehdä (vahingossa) liian pientä ympyrää ja se oli hevoselle tietysti liian vaikeeta.

Kui sää teet siitä noin pienen! Sul on läänii vaikka millä mitalla ja yrität kääntää sen hevosen jollekin ihme silmukalle, käytä sitä tilaa!!1
No emmää sunkaan tiä, en pysty ajattelemaan niin montaa asiaa yhtä aikaa!
:D

Toiseen suuntaan onnistuin kyllä ihan hyvin, eikä se ollu yhtään vaikeeta. En mä tajuu, mikä toispuoleisuus mulle taas iski. Vaik se on kyllä ihan normaalia. Se toispuoleisuus vielä vaihtelee sillon tällön. Koita siinä sit pysyy juonessa mukana, kun ei koskaan tiedä, miten oma keho reagoi mihinkin harjotuksiin.

Joo. Tänään ois tarkotus käydä mummolassa ja kaupassa. Kaupassa onkin varmaan tosi lystiä, kun kaikki ihmiset on siellä ihan vauhkona ostamassa kaikkea, kun huomenna ei pääse kauppaan. Mekään ei ehditty sinne aikasemmin. Täytyy ostaa viikonlopuks ruokaa, kun muutetaan taas vaihteeks P:n luo, eikä siellä oo mitään syötävää tietenkään. Lisäks mä tarviin tietty huomiseks muutaman siiderin illanistujaisiin. Tai enpä tiiä... pitäisköhän sittenki ostaa punaviiniä?

Tallille tarttis ehtiä viikonlopun aikana eikä ulkoilu muutenkaan olis mitenkään pahitteeks. Vois lähtee ihan vaikka Yyteriin käppäilemään, jos on kelejä. Pihahommat sain tehtyy keskiviikkona niin ei oo siinäkään mitään semmosta pakottavaa työtä. Katotaan ny löytyskö sunnuntaiks jotain kiinnostavia asuntoesittelyjäki, vois käydä. Aika vähän on enää uusia asuntoja tullu myyntiin. Taitaa asuntokauppa hiljentyä näin talvea kohden.

Äh. Täytys alkaa töihin ny. Jos toi virtuaalikone olis jo pystysä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.