IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Mulla on Ässät-vika!Torstai 20.04.2006 19:03

Siis enhän mä oo kiinnostunu jääkiekosta. Enkä Porin Ässistä.

Nyt oon kuitenki kattonu telkkarista KAKSI Ässien peliä. Jopa niin jännittyneenä, ettei meinaa pumppu kestää. Kipeetä.

Harmittaa, että tämän päivän peli jää näkemättä ratsastustunnin takia. Tosin _mikään_ ei koskaan mene hevoisten edelle, joten en saa valittaa.

Söin koulussa Ässä-leivoksen. Siinä oli koristeena Ässien logo ja päällä oli jotain vadelmahyhhelöä. Oli hyvä leivos!

Harkitsin jo useampaan otteeseen värjääväni hiukseni punamustiksi. Tai ainakin melkein punamustiksi, kun en voi pikimustaa varmaan päähäni laittaa, oon muutenki kalpee. Nii, et olisko hyvä idea? Menen tiistaina aamulla parturiin. Siihen mennessä pitäis päättää. Kommentoikaa puolesta tai vastaan 8)




Sit on pakko kertoo, et PWNASIN RUOTSIN SANAKOKEEN TAAAAAS! Ja lähes täydellisesti! 39/40, oujee. Hiukan jäi harmittamaan, ku tuli sen yhden sanan kohdalla joku ajatushäiriö ja kirjotin väärän sanan, vaikkakin se on vähän samaa sarjaa, ku se jota kysyttiin. Ja ihan sen verran panostin, että eilen illalla luin kappaleet ja sanat kertaalleen, sitten eräs reipas (ja ihana) mieshenkilö lupautu kuulustelemaan multa niitä sanoja. Aamulla käytin vielä reilun puol tuntia lukemiseen ennen, ku lähdin kouluun. Kyl mä vaan haldaan.

Elämä on niin mukavaa, kaikki tuntuu normaalilta ja mul ei oo huono mieli mistään. Paitsi tietysti koulusta, kauhee stressi ja paine, mut kyllä mä jaksan vielä muutaman viikon pinnistää. En oo jaksanu hätäillä edes työharjottelupaikoista tai kesätöistä tai mistään, kun tuntuu, et kaikki on ainaki jollaki tavalla järjestyksessä.

Ja tos melkein naapuris asuu yks aika ihQ :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.