IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

4,5 / 5 pistettä.Tiistai 20.11.2007 11:56

Voinen huokasta helpotuksesta sovellusohjelmoinnin osalta. Ens viikolla tulee kyllä vielä toinen sovellustehtävä, mut jos saan siihenkin tukiopetusta, se menee varmaan ihan ok.

Ei voi, ku kumarrella P:tä, kun se jakso kymmeniä kertoja mulle selittää ja selittää, kun en tajunnu ja kiukuttelin tyhmyyttäni. Eilen illalla vielä sitä tehtävää tehtiin ja mulla alko olla todellisia vaikeuksia ymmärtää enää yhtikäs mitään ja poru siitä sitten tuli, kun turhauduin ihan totaalisesti. Toinen selittää joka tavalla, ymmärrän tavallaan sen, mitä pitää ohjelmoida, mutten yhtään tajunnu miten. Astetta paskempi tunne kyllä, kun mielessä pyörii kaikki maailman ohjelmointihommat ja silti ei pysty käsittämään, mistä pitää alottaa ja miten edetä. Mut joo, kellokin oli sit jo yli puolenyön ja mä olin ihan umpiväsyny. Ei ihme, että aloin parkua.

Mä lähen kohta koulusta kotiin. Siwan kautta. Syön kotona, pidän vähän kissoille seuraa ja sit meen iltapäivästä toimistolle. Taidan sittenki selvitä tästä päivästä.

Mennään tänään P:n kanssa K-Rautaan ostamaan jouluvalojutskia <3

Mikä ihana viikonloppu <3Maanantai 19.11.2007 11:52

Ah. Olo on niin rentoutunu, etten meinaa uskoo sitä ollenkaan =)

Olin tosi laiska lauantaina ja köllin sängyssä ja sohvalla myöhään iltapäivään asti, kun P oli asioilla kaupungilla. Ajattelin, että mun ei oikeesti tarvii tehdä yhtään mitään, kun perjantaina hiukan siivosin ja järjestin. Tehtiin hyvää ruokaa ja otettiin pieni ruokalepo (oikeestaan P nukahti mun olkapäälle nojaten ja se kuorsas siinä 1½h ja väistämättä muakin alko väsyttää :D), jonka jälkeen sit yritin olla reipas sen mun ohjelmoinnin harjotuksen kanssa. P oli ihana ja jakso selittää ja auttaa. Kaks tuntia me istuttiin koodaamassa sohvalla ja mulle tuli sellanen olo, et saatan jopa selvitä siitä tehtävästä! Me saatiin se ihan hyvään vaiheeseen. Ahkeroinnin jälkeen pistettiin sauna päälle ja lähettiin reippaalle kävelylenkille, kun oli niin kaunis talvinen sää. Saunajuomat, juustoja ja vähän sipsejä, nam <3

Sunnuntaina käytiin 11 aikoihin kattomassa yhtä taloa Ruosniemestä. Reippailtiin sinne esittelyyn kävellen, kun ei se paikka ollu monen sadan metrin päässä. Se oli ihan hauska n. 80 neliön talo, kolmessa kerroksessa. Remontoitu siellä oli jonkun verran, mutta paljon vielä kesken. Hieno rinnetontti, 3-4 auton autotalli ja paljon varastotilaa. Ehkä se asunto oli vähän pieni kuitenkin meille, vaik väliaikaseks se olis ollu ihan kiva. Harmi vaan, että remontin sais alkaa täydellisestä kattorempasta, sitte sais kaivaa pihan, että sais patolevyt ja sisällä oli se osittain tehty remontti vähän sellasta vasurilla tehdyn näköstä, et ei siihen oltas kuitenkaan tyydytty. Ois melkein saanu kokonaan rakentaa asunnon uudelleen. Kellaritilat oli ihan keskeneräset, pesutiloissa varmasti kosteutta ja siellä kaikki kaipas kohennusta. Yläkerta taas oli aulan kattoa lukuunottamatta ihan alkuperäsessä kunnossa ja aika kamala suoraan sanottuna. No, jos olis ollu kyse vaan pintarempasta, oltais varmasti harkittu ostamista. Hinta oli asetettu ihan sillä mielellä, et jäis reilustikin varaa remonttiin. Mut sellanen suuri remppa nyt ei vaan oo se, mitä tässä haetaan. Kuntotarkastusraportti on meille vielä siitä tulossa. Kyllä me se lukastaan läpi ja varmaan mietitään vielä hiukan lisää, mut emmä usko, et tohon kuitenkaan lähdetään.

Ja joo! Sit käytiin Rossossa syömässä P:n ja (nyt kai voin jo sanoo "meidän", kun on niin monesti yhdessä liikuttu ja mä oon heihin kuitenki ihan hyvin jo tutustunu) meidän kavereiden kanssa. Pojat söi pihviä ja tytöt pastaa. Mulla oli vuohenjuustopastaa ja se oli niin hyvää, etten olis raaskinu syödä lautasta tyhjäks, ettei se lopu =) Sit me mentiin Amarilloon jälkkärille. Pojat otti vohvelia ja pirtelöä ja me tytöt otettiin Amarillon jätskit. Siis ihan hervottomat annokset. Kolme isoo jätskipalloo, kermavaahtoo, Daim-rakeita, vaahtokarkkeja ja kinuskikastiketta. P oli ihana, kun sitä himotti se mun annos :D Me zoomailtiin annoksista kuvia kännykkäkameroilla ja sit sanoin, että no nyt saa alottaa, kun kuvat saatiin otettua. P sitten yhtään epäröimättä iski lusikkansa mun jätskiannokseen, vaikka sillä oli oma vohveli naaman edessä. Se halus maistaa. On se höpö. Välillä se vohvelinsyönnin lomassa närppi jäätelöä mun lautaselta. Ei se silti haitannu, koska se annos oli ihan kolossaalisen kokonen. Ja kyl mäki maistoin sitä vohvelii ja pirtelöö =) Meistä ois kuulemma pitäny ottaa joku ihqdaa-kuva galzuun, ku mä lykkäsin jätskilusikkaa P:n suuhun, ettei sen tartte ite käydä varkaissa mun annoksella.

Illalla muutettiin taas P:lle ja tehtiin mun ohjelmointitehtävää. Se on melkein valmis. Ja mä melkein tajuun mitä kaikkee mä oon siinä tehny. En oo enää pulassa! Huomenna pitää esitellä se aikaansaannos opettajalle. Se kyllä putoo perseelleen, kun se tehtävä on kokonaan tehty =) Mut must on ollu tosi hyvä, et oon saanu tukiopetusta. Ja uskon, et ei opettajakaan voi siinä asiassa vastaan väittää. Oon aina ollu ohjelmoinnissa niin umpisurkee, et näin on mun mielestä parempi.

Äh. Kai mun tarttis ny tehrä jotain. Tulostin jo koulupapereita, mut en oikeen oo varma siitä, mitä työhommia täytys tehdä. Jotenkin on kaikki taas kauheen sekavaa.

Koulun jälkeen mun tarttee käydä kattomassa kissalapsia ja sit meen kaupunkille ostamaan uusia sukkia. Ja jos ehdin, niin käyn parturista hakemassa uutta hiuslakkaa, shampoota ja hoitoainetta. Omaisuus menee taas siinäki, mut kaupan tuotteita en enää osta. Parturin tuotteet on kalliita, mut tosi hyviä ja ne riittää ties miten kauan. Ja ne tuoksuu parhaimmalle =) Aattelin muutenki varata parturiajan vielä ennen kuun loppua, et saan hyvät hiukset firman pikkujouluihin. Ja jos sit pikkujoulupäiväks sais vielä varattua ajan, että mun hiukset laitettas jotenki kivasti, ettei tarttis sitä sit miettiä ja ressata. On kuitenki vaan vajaa 2h aikaa valmistautua työn jälkeen kekkereihin ja siinä täytyy ehtii tekeen miljoon asiaa.

Kyl tää täst, mul on niin hyvät fiilikset!

Hii =)Lauantai 17.11.2007 14:48

Herkuteltiin eilen illalla oikeen kunnolla. Ostettiin hyviä juustoja ja suolakeksejä, sit kasattiin yks lautanen täyteen vihanneksia ja niitä dipattiin sit pariin dippikastikkeeseen. Juotiin puoliks pullo punaviiniä ja yhet lasilliset maistettiin valkkaristaki. Katottiin Nelosen elokuva ja nyhjättiin, oli mukavinta ikinä <3

Ja aamulla sain aamupalan sänkyyn, kun olin ilmottanu jo eilen, et en nouse ylös ennen ku on ihan pakko =) (nousin 5min sitte)

[Ei aihetta]Torstai 15.11.2007 22:56

Olipa tunti. Huh. Jalat on ihan vetelät ja käsissä ei oo voimaa. Kiintoisaa nähä miten mahdan huomenna aamulla nousta sängystä =)

[Ei aihetta]Torstai 15.11.2007 15:27

Väsyttää. Ei huvita mikään. On tosi vetämätön olo.

Tarttis kohta lähtee käymään asiakkaalla. Ei vois enempää olla vastenmielinen juttu sekään tässä mielentilassa. Ja huomenna uusiks. Ähyy.

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.11.2007 17:24

Sainpas tilattua P:lle synttärilahjan! Toivottavasti sille kelpaa. Mä mietin ja vatvoin niiiiiiin kauan, mut kyl mä sit ihan sopivat jutut löysin.

Joulukski jäi vielä lahjaideoita =)

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.11.2007 13:13

Kyl meni niin vihkoon ohjelmointitehtävän teko. En jaksanu jatkaa sitä eilen illalla asuntoesittelyjen jälkeen ja tänään aamulla heräsin päänsärkyyn ja aattelin, etten kyl viitti alkaa tekee. Täytyy illalla yrittää ahkeroida ja pyytää P:ltä sit apuu, ku se tulee työreissust.

Tuntuu nii ylivoimaselt suoritukselt se tehtävä.

Jaaha. Koira haluu ulos.

[Ei aihetta]Tiistai 13.11.2007 13:53

Hilluin eilen kaupungilla, ku pääsin ajois koulusta ja piti odottaa, et P pääsee töistä ja on käyny jossain ihme rahastosijotuskeskustelutilaisuudes.

Ostin:

Farkut (harmaat, kiiiiiiiltävät ja nahkeen tuntuset, mut hie-not ja oli halvennukses!)
Kengät
Maroon 5: It Won't Be Soon Before Long -levyn

On muuten ihana levy.

Mä tein äsken ohjelmoinnin tehtävää. En edistyny paljookaan, mut sainpahan sen formin jo aikaseks. Voin jatkaa siitä sit illemmalla.

Mun täytyy koht lähtee töihi. Lupasin viedä P:lle piristykseks hedelmää ja rahkaa. Se oli aamulla niin väsyny. Meijä piti lähtee ennen seittemää aamulenkilleki, mut se oli raasu niin umpiväsyny, etten millään raaskinu sitä väkisin repii ylös. Ehtii sin lenkil illallaki.

[Ei aihetta]Maanantai 12.11.2007 13:00

Olipa taas vaikee herätä. Meni kyllä melko myöhään eilinen. Katottiin Italian Job Neloselta, sit harrastettiin epämäärästä kanavasurffausta jonkun aikaa, kunnes alko Lostin uusinta. En kattonu sitä kyllä ku ekaan mainoskatkoon asti. Tuumasin, ettei parane sen myöhempään valvoa.

Mä oon kyl niiiiiiiiin alkanu lipsumaan näistä mun telkkarisarjoista.

Muistoja...Sunnuntai 11.11.2007 23:34

Oltiin mummolassa isänpäivävierailulla. Mummu sano itkeneensä eilen illalla kauheesti. Eikä se kai tienny miks. Äiti osas selittää asian aika hyvin. Täs eletään semmosii aikoi, jotka oli surullisii joitakin vuosia sitte. Vaikkei tietosesti ajattele sitä tiettyä murheellista asiaa, on silti kokonaisvaltasesti alakulonen olo. Äidillä on lokakuussa, mummolla marraskuussa. Mä luulen, että mulle on lokakuu kans jotenkin muita vaikeempi.

P pyysi äsken lähtemään sen kanssa ulos. Olin jo lähdössä, mut pyykkejä ripustaessa tuli vaan semmonen omituinen uupunu olo. Tuntu, ettei jaksa liikauttaa edes käsiä. Raitis ilma olis tehny varmasti hyvää, mut mulle tuli sellanen olo, etten vaan pysty lähtemään. Menin sängynreunalle istumaan ja kaaduin siitä selälleni. Makasin siinä monta minuuttia ihan hiljaa ja mietin noita vanhoja vaikeita asioita. Tai en mä niitä niin tarkotuksella miettiny, ne vaan pulpahti mieleen. Kyllä siinä sit kyynel ja toinenki vierähti poskelle. En oo aikoihin niin tarkkaan muistellu niitä asioita. Ilmeisesti just siks, etten haluu tällasta oloa itelleni. Edes siitä huolimatta, että ne asiat on tosi tärkeitä. Ehkä mun tarvii pitkästä aikaa vaan ajatella ihan rauhassa ja surra hetken, kun surettaa. Muistaa sitä pientä ihmistä.

Muuten oli mukavaa aikaa tänään. Käytiin kahdessa mummolassa, juteltiin mukavia ja kahviteltiin. Silti jotenkin tällaset sukulointipäivät on tosi rankkoja. Väsyttää.

Kääriydyn sohvalle odottamaan P:tä lenkiltä.