IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Ei täst tuu mitään!Perjantai 20.10.2006 13:31

Mikään ei toimi eikä edisty. En osaa. Suutun kohta.

Kauhee nälkäki.

[Ei aihetta]Maanantai 16.10.2006 11:45

Pipo tarvis uudet jalustinkumit.

Ei mul nyt just tuu muuta mieleen.

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.10.2006 00:56

Pipo on ihana. Se on niin viisas ja osaa käyttäytyä. Olin ratsastamassa eilen ja se on kyllä niin mainio, kun vaikka se olis miten innoissaan, energinen ja tärinässä, se odottaa hiljaa, että pääsen selkään ja saan jalustimet jalkaan ja sit se vasta lähtee, kun pyydän =))) ei toimi kaikilla!

Meen taas huomenna <3

Nyt yritän lähtee kaverin luo, ja mahdollisesti baariin. Kyyti vaan uupuu.

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.10.2006 23:05

Ihan vammasia lauseita tossa edellisessä tekstissä. En oo korjaamas.

Terveisiä tallilta!Keskiviikko 11.10.2006 23:03

Pipo oli mukavalla päällä tänään, tammojen kiima on ilmeisesti ohi ja valtakunnassa kaikki taas hyvin =)

Harjailin Pipon perusteellisesti, kun se oli yks kuramöykky koko hevonen. Sitte käytiin reilun puolen tunnin kävelylenkillä, käveltiin pellolla ja kentällä. Vähän se oli hermona, ku siinä alkuun yks tamma meni siinä kentällä ja tuli meidän perässä pellolle. Sit, ku jäätiin keskenään sinne, se alko vähän rauhottua ja muutenkin suju ihan kivasti. Koitin taivutella sitä ja tein paljon ympyröitä ja voltteja ja taivutuksia muutenki. Muutenki hoitelin sen oikeen kärsivällisesti ja tarkasti ja se oli ihan rauhallinen. Meen taas perjantaina.

Nyt mul on niin hirvee nälkä, et on pakko mennä kaivaa jääkaappi tyhjäks. Oikeesti. Vaik ei siel paljoo mitään ookkaa =)

Villiä menoa tallilla.Maanantai 09.10.2006 13:04

Pipo ei tiedä miten päin se olis, kun tammoilla on kiima. Se on aika pelottavakin välillä, kun se vaan lepattaa ja hörhöilee ympäriinsä, eikä tajua mitään muuta, ku "naaaaiiiseeeet o_O".

Lauantaina sattu pieni haaveri, kun vein sitä sisälle. Se varmaan yhdisti omistajansa jotenki siitostouhuihin ja sillä sumeni päässä ihan totaalisesti. Se syöksähti vaan yhden tamman karsinaa kohti ja ei sitä pidelly mikään. Tamma monotti karsinansa oven ihan rikki ja Pipoa piti mätkiä aika tavalla ennen, ku se kiinnitti huomionsa omistajaansa ja muhun. Onneks vaan ovi hajos. Vähän jänskätti sen jälkeen lähtee yksin sen kanssa kentälle kävelemään, mut onneks sit Pipon äiskä tuli hetkeks kattelemaan, että sujuu. Ei me kauaa oltu, kun satoi ja sit lopulta sade vaan ylty ja mun vaatteet oli läpimärät. Eilen en käyny lainkaan, kun meni aikataulut sotkuun. Äiti halus tulla pesemään mun luo pyykkiä niin mun lähtö vähän viivästy. Olin luvannu pestä Pipon harjatkin, ja Maija soitti tulevansa käymään illalla, niin kävelylenkki sit jäi. Munkin piti eilen huiskia Pipoa riimunnarulla, kun vein sen pesupaikalta karsinaan, ku se meinas hypätä tallissa syliin (mun takana oli tamma karsinassa). Eiköhän tilanne kuitenkin kohta taas rauhotu.

Odotin niitä saatanan rahoja Raumalla lauantaina (en siis käyny siellä perjantaina =)) KAKSI TUNTIA JA KAKSIKYMMENTÄ MINUUTTIA (tosiaan viime viikolla en niitä saanut, kun tiedoissa oli virhe). Hiukan kärähti käämit. Viimeks meni puolisen tuntia ja Hanna tuli taas mukaan, kun ajateltiin, et ehditään sit käymään vielä ostoksilla. Tunnin odottamisen jälkeen kävin kysymässä, että mikä on tilanne. Tympee myyjätäti sano vaan, että "Siel on varmaan ruuhkaa, kato joskus menee viistoista minuuttia ja joskus puoltoista tuntia" AHA! Kiva! Ei sille sit tullu mieleen sanoa heti siinä alkuun, et saattaa kestää, joten voidaan käydä asioilla siinä välissä, jos tahdotaan. Aargh. Sit kuitenki päätettiin vaan odottaa, kun oltiin jo tunnin verran istuttu. No, siinä vierähti sit toinenki tunti ja vähän päälle. Tiedän, ettei ollu niiden tätien vika, mut jos olisin ollu ne, olisin pahotellu, kun kesti. Tää toinen vaan vinkkas mut sinne tiskille, anto paperin ja sano, et "Joo täs on tää summa, ja täs tää kurssi minkä mukaan tää summa on laskettu" ja sit se anto ne rahat mulle. Siinä se. Eipä onneks tarvii enää siinä kioskissa yhtäkään palvelua käyttää, perkele. Ei me sit mihinkään kaupoille ehditty, ajettiin vaan takas Poriin (kaikkien hinarien perässä) ja käytiin GP:llä syömässä nopeesti, et Hanna ehti Ässien peliin ja mä tallille viideks.

Olin synttärikekkereillä perjantaina. Siel oli hauska Bongo-peli, voitin siinä kaikki! Oli muutenki hyvä ilta. Kiitos vaan kaikille =)

[Ei aihetta]Perjantai 06.10.2006 14:23

Töissä on tylsää. Odottelua vaan.

Tänään pitää iltapäivällä ajella Raumalle hakemaan rahaa, kun viime lauantaina ei onnistunu. Nyt pitäis kaiken olla kunnossa. Olis kyllä paree onnistua. Oon varmaan koko rahalla jo ostanu kaikkee. 60 euron takin, 80 euron kengät, 80 euron nahkaset saappaanvarret ratsastuskenkiin ja 7 euron piiskan, hyvä!

Eilen oli testissä ne saappaanvarret (ja piiska): oli ihan tajuttoman hyvät! Piiska oli tarpeeks pitkä ja muutenkin sopiva, varret oli tukevat ja hyvän tuntuset. Vähän ne oli vielä tiukat, mutta ne kyllä muotoutuu ja antaa jonkun verran periks. Ne oli kyllä paremmat, ku chapsit ja kannukset sai siihen päälle paremmin. Kerrassaan hyvä ostos! Tosin niiden kiinni laittaminen on varmaan hetken aikaa vielä hankalaa just sen jämäkkyyden takia, mut kyllä mä ihan suhteellisen lyhyessä ajassa eilen selvisin siitäkin toimituksesta. Siinä tarvittiin vaan raakaa voimaa =) Tarvii varmaan silti paskasimmilla ilmoilla käyttää niitä vanhoja chapseja, ku ne on periaatteessa vielä suhteellisen hyvin toimintakunnossa. Ei viittis tieten tahtoen uusia hienoja varsia kurastaa.

Mun tarttee viedä ratsastushousut Ma-nuun paikattavaks, ne lupas korjata sen ratkenneen vetskarin. Toivottavasti ne ehtii sen tehdä nopeesti, ne kun on mun ainoot ratsastushousut. Tai no, on mulla rikkinäiset mustat vielä olemassa hätätilanteita varten. Jos vaikka pitää päästä ratsastamaan viikonloppuna =)

Sitä odotellessa suunnittelen nyt päivän lounasta...

[Ei aihetta]Tiistai 03.10.2006 17:44

MINÄ JA MUN SUURI SUUNI!!!1 :D

Oikeesti höpötän näille työtovereille jotain niin pehmeetä välillä, et alkaa oikeen hävettää. Just yhdelle selitin siitä DNA:n mainoksesta, jossa se tyyppi ostaa niitä "pesäpallon kokosia niinku timantteja" ja sanoo lopussa "noita kymmenen, kippoja kaikki, hop hop!". Sit lisäsinki samaan hengenvetoon, et lähdenpä tästä ennen ku sanon oikeesti jotain ihan helvetin tyhmää (siis kun tää ei oikeen tajunnu pointtia tossa jutussa) :D

En kestä itteeni.

Meen muuten salee ostaa kenkät, ku pääsen töistä. Siis sikäli mikäli ne sopii jalkaan, eilen kokeilin eikä ollu kovin hyvä, mut täytyy kokeilla vielä päkiäpohjallisen kanssa niin sitten teen vasta päätöksen. Jos ne ei sovi, alan itkemään, kun en löydä mitään ihania saapikkaita :(

Täytys päättää tallipäivätki tässä. Ja täytys järkeillä menot niin, että ehtisin vaikka sillä Uskollaki ratsastamaan joinain päivinä. Huomenna nyt meen tallille joka tapauksessa, pitää varmaan sit varmuuden vuoks varautua ratsastusvermeleihinkin. Tässä vaan odottelen koska se Piponen alkaa olla liikutuskunnossa.

Nyt koitan keksii jotain puuhaa vielä täällä. Oon tänään sentään käyny ostamassa pullaa ja viemässä paperiroskia... ja sen lisäks toki keittäny kahvia aamulla. Kauhee työpanos taas. Ttu. Muttaku noilla muilla oli palaveri enkä oikeen voinu sit mitään tehdä siinä välissä.

Heippa!

Huano aamu.Tiistai 03.10.2006 10:56

Ei helvetti. Kissat kohelsi taas luvattoman paljon yöllä. Hiukan jurppii, kun yöt on viime aikoina ollu kuitenki suht rauhallisia. Kai niitä sit taas harmitti toi vesisade. Ne herätti mut puol kolmelta, päästin Pompen ja Elviksen ulos, Manne jäi nukkumaan. Tunnin päästä ne halus takas sisälle ja Manne jatko unia. Pompe sen sijaan alko viipottaa ympäri kämppää ja kolisteli kaikkia mahdollisia tavaroita, eikä antanu mun ja Nellan nukkua rauhassa. Sitten kun se jossain vaiheessa rauhottu niin Manne tietysti halus ulos. Lopulta kaikki kolme meni ulos, joskus puol kuudelta...

Että oon nukkunu äärettömän huonosti puol neljästä puol seiskaan. Ottaa päähän. Olen väsyny. Menen juomaan kahvia ja koitan jaksaa koko työpäivän.

Huu.Maanantai 02.10.2006 17:47

Ollut aika kiire päivä töissä, kiva kun on aika kulunu. Nyt on hengähdystauko.

Olin ratsastamassa lauantaina, Taikauskolla! Sain kokeilla sitä, kun se kaipas ilmeisesti vähän enemmän liikuntaa. Se oli ihan kiva pienten alkuhankaluuksien jälkeen. Tietysti mä olin sille vieras ja se mulle, sen kyllä huomas yhteistyöstäkin jo, mut jos ehdin sillä aina sillon tällön ratsastella niin varmaan alkaa sujua paremmin :) Täytyy kalenteriin väkisin änkee tilaa, että ehtii Uskoa liikuttamaan sittenkin, kun Pipokin on liikutettavana. Se lomailee vielä, en tosin tiedä miten kauan. Kiva päästä senkin selkään kiipeemään kuitenkin!

Meillä pitäis olla nyt palaveri.
Heippa.