IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Maanantai - eikä edes vituta!Maanantai 28.04.2008 12:53

Yleensä maanantai on aina sellanen yleisvitutuspäivä. Jotenki tää aamu on sujunu, koska en oo vielä yhtään hermostunu :D

Sain opariinki jo pari riviä lisää tekstiä ja se edistyminen näyttää taas hiukan valosammalta. Oon kyl hippasen aikataulusta myöhässä, mut se asia on vielä korjattavissa. Harmittaa vaan, kun pitäis lukee vielä tietokantajärjestelmien tenttiin. Se on sellanen homma, et mä oon alottanu sen opintojakson viime keväänä, mut lopetin sen kesken, kun se oli niin vaikee. Ja nyt opettaja sit ehdotti, et voisin suorittaa sen tentin, kun kaipasin vielä pari pojoo lisää. Oon siis yrittäny tankata sitä materiaalia ihan tosta noin vaan. Se on älyttömän vaikeeta asiaa, kun pitää vaan lukemalla hoksata. P lupas kyl mun kans katsoo niitä SQL-tehtäviä tossa jonain päivänä, et jos hiukan paremmin hahmoittais sen tekstin. Sit tuntuu ihan typerältä lukee tollasta suomeks kirjotettua tekstiä, kun noi asiat ymmärtää paremmin englanniks. Hiukan veemäisiä englannista suomeen käännetyt termit. Oon joutunu niitä viljelemään opariinkin aika tavalla ja ne tuntuu aina vaan särähtävän korvaan.

Me kahviteltiin eilen P:n ja sen vanhempien kanssa mun isän ja äidin luona. Äiti oli tehny kaikkii herkkuja ja meil oli tosi mukavaa. Koira kyllä yritti taas olla kaiken keskipiste, mut ehdittiin me siinä sit kaikkee muutaki höpöttää. Taloasiat ainaki tuli juteltua melko perusteellisesti =) Edelleen jännitetään keskiviikkoa. Mun pitääki tänään soittaa vuokranantajalle ja jutskata vähän tosta asunnon vuokrasopparin irtisanomisesta. Ajattelin, et olis kohteliasta soittaa ja sanoo, et todnäk sanon asunnon irti keskiviikkona. Jotenki tuntuu tympeeltä soittaa kuun viimisenä päivänä, et sanosin sopimuksen irti, kiitos ja hei.

Ääöö. Saatiin meijän hääpäiväneuvottelutki päätökseen. Ei sillä, et siin olis kauheesti neuvottelemista ollu, mut kuitenkin. Piti hiukan valikoida.

Mut jos ny alkas töihi. Ja kävis vessas, ku kahvist tulee ain kauhee hätä. Silti mä vaan aina juon sitä. Alkuviikost, maanantaina ja tiistaina, menee hyvi se puol mukillista kahvii, mut keskiviikkona tulee jo maha kipeeks. Ei oikein sovi mulle. Mut mieluusti hörpin kahvin tos, ku muutenki syön töis aamupalan. Kyl sil päivä lähtee käyntiin paremmin, ku pelkällä vedellä. Ja onhan se kahvittelu ja lehden lukeminen tossa sellanen sosiaalinen tapahtuma muutenki =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.